TV & Media

Ποιος μάλωσε με ποιον; Τώρα λένε ότι ο Χάρι «ψυχράνθηκε» με τον Ουίλιαμ για τη Μέγκαν (εικόνες)

Η παρέμβαση του πρίγκιπα Κάρολου για να τα βρουν τα αδέλφια και να κάνουν Χριστούγεννα μαζί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19774552.jpg
© EPA/STR

Ο πρίγκιπας Χάρι «μάλωσε» με τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ επειδή «αισθάνθηκε ότι δεν στρώθηκε το κόκκινο χαλί υποδοχής που άρμοζε για τη Μέγκαν» μετά τον αρραβώνα τους, όπως ισχυρίζονται μη κατονομαζόμενες πηγές.

Γνώστης των πραγμάτων στο Παλάτι είπε ότι ο 34χρονος Χάρι πιστεύει ότι ο 36χρονος Ουίλιαμ δεν κατέβαλε αρκετή προσπάθεια για να κάνει την Αμερικανίδα μέλλουσα σύζυγό του να νιώσει καλοδεχούμενη στη βασιλική οικογένεια.

19537816.jpg
© EPA/KERIM OKTEN / NEIL HALL


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ένταση μεταξύ των δύο αδελφών λύθηκε μετά από παρέμβαση του πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος τελικά τους έπεισε να περάσουν όλοι μαζί Χριστούγεννα στο σπίτι του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Νόρφολκ.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η φημολογία για το ρήγμα στις σχέσεις των δουκάτων του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ που οδήγησε στην απόφαση του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν να μετακομίσουν από το Κένσινγκτον στο Φρόγκμορ και να πάψουν να είναι γείτονες.  

19535919.jpg
© EPA/HUGO PHILPOTT

Η πηγή που μίλησε στην Κέιτι Νίκολ στο Vanity Fair δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ των δύο αδελφών και όχι μεταξύ των δύο συννυφάδων. 

19531169.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ