- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε» - Ο άγνωστος τσακωμός της νονάς Ζωής Λάσκαρη με τη Βάνα Μπάρμπα (video)
Ποιος βάφτισε τελικά το παιδί;
Έναν καβγά από τα παλιά έφερε ξανά στην επικαιρότητα ο γνωστός φωτογράφος και υπεύθυνος PR Γιάννης Καζανίδης. Ένας καβγάς μεταξύ δύο μεγάλων σταρ της ελληνικής σόουμπιζ, της Ζωής Λάσκαρη και της Βάνας Μπάρμπα. Ένας τσακωμός που συνέβη πριν πολλά χρόνια στην Ύδρα και συγκεκριμένα στη βάπτιση της κόρης της κ. Μπαρμπά.
«Υπήρξε μια παρεξήγηση από δύο πολύ καλές μου φίλες. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν να είναι νονά της κόρης της Βάνας Μπάρμπα, αλλά τελευταία στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση, την οποία ποτέ δεν έμαθα. Στεναχωρήθηκα γιατί εγώ ήμουν στη μέση από δύο πολύ καλές μου φίλες», είπε ο Γιάννης Καζανίδης.
Ακολούθησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης με περαιτέρω στοιχεία από τη Φωλιά των Κου-Κου: «Η βάφτιση θα γινόταν στην Ύδρα. Η Βάνα με τη Φαίδρα έχουν πάει νωρίτερα. Η Ζωή και η Μαρία Ελένη πηγαίνουν στην Ύδρα αργότερα με το δελφίνι. Στο λιμάνι την περίμεναν όλοι εκτός από τη Βάνα Μπάρμπα, γιατί έπινε το ουζάκι της σε ένα ουζερί 2 χλμ. πιο πέρα. Έξαλλη η Ζωή πήρε τηλέφωνο τη Βάνα και λογομάχησαν. Της είπε η Βάνα Μπάρμπα «πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε»! Έφυγε η Ζωή Λάσκαρη και βρίσκουν την Άννα Δρούζα και της λένε «Εσύ θα βαφτίσεις το παιδί»!».
Οι δυο γυναίκες, μετά από χρόνια, τα βρήκαν και η Βάνα Μπάρμπα είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο: «Πρέπει οι άνθρωποι να μάθουμε να συγχωρούμε, να κατανοούμε και μετά να ξαναβρισκόμαστε. Μπορεί να ήμουν κοριτσάκι, να έκανα μια βλακεία, αλλά πρέπει πάντα να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.