Τζάστιν Θερού: «Ήταν σπαρακτικός ο χωρισμός από την Τζένιφερ Άνιστον»
Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού σπάει στη σιωπή του για πρώτη φορά
Τον Φεβρουάριο πληροφορηθήκαμε ένα ακόμα νέο από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ: Η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε (πάλι). Η σχέση της με τον Τζάστιν Θερού ξεκίνησε το 2011, παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν ήρεμα και αναπάντεχα τον Φεβρουάριο του 2018, ανακοινώνοντάς το με μία κοινή τους δήλωση.
Ο Τζάστιν Θερού αρκετούς μήνες αργότερα μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους σε συνέντευξή του στους The New York Times.
«Ήταν σπαρακτικό», είπε. «Και μόνο η αίσθηση ότι η φιλία μεταξύ μας δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια, έστω σε καθημερινή βάση... Αλλά η φιλία αλλάζει και αυτό είναι ένα κομμάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι και οι δύο».
Ο Τζάστιν υποστήριξε ότι ακόμα και όταν είχαν πρωτοχωρίσει η σχέση του με την Άνιστον ήταν πολύ φιλική.
«Τα καλά νέα είναι -και επιλέγω πολύ προσεκτικά τα λόγια μου- ότι ήταν πολύ ευγενικός χωρισμός, δεν υπήρχε καμία εχθρότητα».
Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει τον Αύγουστο στο περιοδικό InStyle για τον χωρισμό τους.
«Οι παρερμηνείες είναι ότι η Τζεν δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και ότι η Τζεν αρνείται να κάνει μωρό επειδή είμαι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα μου. Ή ότι είμαι λυπημένη και συντετριμμένη. Πρώτον, με όλο τον σεβασμό, δεν είμαι θλιμμένη. Και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις» είχε δηλώσει τότε.
Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή δήλωση σχετικά με τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο, λέγοντας:
«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε οποιαδήποτε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή είναι αμοιβαία και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος του περασμένου έτους. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να χωρίσουν τη ζωή τους ως ζευγάρι, για να συνεχίσουμε τη φιλία μας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο χωρισμός μας θα γινόταν σε ιδιωτικό επίπεδο, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να βγάζει συμπεράσματα και να επινοεί ιστορίες, θέλαμε να μεταφέρουμε την αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο γραφτεί που δεν προέρχεται από εμάς τους ίδιους, αφορά φανταστικές εικασίες κάποιου άλλου μυαλού. Και είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε για τον άλλον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.