TV & Media

Γιατί η Καμίλα επιχείρησε να χωρίσει την Κέιτ Μίντλετον από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Σάλος στο παλάτι με τις αποκαλύψεις βιβλίου για τη βασιλική οικογένεια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
book4.jpg
© Chris Jackson / Getty Images / ideal images

Οι αποκαλύψεις σε σχέση με τη ζωή των γαλαζοαίματων στο Μπάκιγχαμ, θυμίζει σιγά - σιγά τουρκική σαπουνόπερα. Πάθη, ίντριγκες και μίση. Κάθε τρεις και λίγο δε, ένα βιβλίο φέρνει στο φως πιπεράτες λεπτομέρειες για τη ζωή της βασιλική οικογένειας.

© EPA

book.jpg
© EPA

Προ καιρού θραύση έκανε στη Βρετανία το βιβλίο που αναφερόταν στην ερωτική ζωή της Ελισάβετ και του Φιλίππου, ενώ στην επιφάνεια έρχεται ένα όχι καινούργιο βιβλίο, με τίτλο ‘Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne”, το οποίο αποκαλύπτει ότι η νυν δούκισσα της Κορνουάλης η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δεν έκανε δύσκολη μόνον τη ζωή της Νταϊάνα, αλλά και της Κέιτ Μίντλετον.

book1.jpg
© EPA

O συγγραφέας Κρίστοφερ Αντερσον, ο οποίος έχει γράψει άλλα 34 βιβλία, ισχυρίζεται ότι η Καμίλα έσκαγε από ζήλια για τη νεαρή και όμορφη Κέιτ, η οποία θα είχε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό της κοινής γνώμης.

 

 

Οπως αναφέρει το βιβλίο, η Καμίλα ήταν της γνώμης ότι η Κέιτ ήταν μεν «όμορφη, αλλά μάλλον λίγη» και δεν είχε το αναγκαίο κοινωνικό υπόβαθρο για να παντρευτεί μέλος της βασιλικής οικογένειας. Παλαιότερα, η Καμίλα φαίνεται ότι είχε πείσει τον άνδρα της να επηρεάσει αρνητικά τον Ουίλιαμ για να χωρίσει.

book3.jpg
© EPA

Κάτι το οποίο είχε καταφέρει προσωρινά, αφού μετά από έξι χρόνια σχέσης ο Ουίλιαμ χώρισε από την Κέιτ επικαλούμενοι αμφότεροι ως αιτία το άγχος των τελικών εξετάσεων στο πανεπιστήμιο, αλλά και την αφόρητη πίεση από τους παπαράτσι. «Ημασταν πολύ νέοι, θέλαμε να δούμε τι θα κάνουμε με τις ζωές μας, και διαφορετικοί χαρακτήρες», είπε τότε ο Ουίλιαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αρραβώνα του με τη μέλλουσα σύζυγό του. Τέλος καλό όλα καλά όμως για το ζεύγος Κέιτ - Ουίλιαμ αφού η ζωή ματαίωσε τα σχέδια της κακιάς μάγισσας Καμίλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ