TV & Media

Σάκης Ρουβάς για την εθνική τραγωδία: «Ας είμαστε ενωμένοι» (εικόνες)

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του τραγουδιστή μετά τη φωτιά στην Αττική

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2503461.jpg
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η φονική φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη και συνέχισε στον Νέο Βουτζά απείλησε το σπίτι του Σάκη Ρούβα, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με την οικογένειά του στην Κέρκυρα.

Συγκλονισμένος από το μέγεθος της τραγωδίας ο τραγουδιστής θρηνεί για τις οικογένειες που έχασαν τους συγγενείς τους, ενώ για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά του. Στο πρώτο δημόσιο μήνυμά του στο Instagram ο αγαπημένος καλλιτέχνης γράφει:

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Ας είμαστε ενωμένοι. Από το κέντρο αιμοδοσίας όπου βρέθηκα με ενημέρω


«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Ας είμαστε ενωμένοι. Από το κέντρο αιμοδοσίας όπου βρέθηκα με ενημέρωσαν ότι η ανάγκη για αίμα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Όποιος μπορεί ας σπεύσει #prayforgreece??»

rouvas_1_2_3_4.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ