TV & Media

Ποιο φόρεμα θα φορέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην επέτειο του γάμου της (video)

Η ίδια το χαρακτήρισε ως το «το τέλειο βραδινό φόρεμα»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
viktoria.jpg
© Kevin Winter / Getty Images/ ideal images

Η Βικτόρια Μπέκαμ, άλλοτε τραγουδίστρια των Spice Girls, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει fashion icon και σχεδιάστρια μόδας, κατέχοντας μια από τις υψηλότερες θέσεις στη βιομηχανία της μόδας.

Thank you @nicholascullinan for joining me last night at #VBDoverSt! I had such a great evening and have so loved showcasing these works in my store! Be sure to visit #VBDoverSt before tomorrow to see my selection of Old Masters yourself x @sothebys  #VBX

Amazing night last night! Congratulations @ejaf @eltonjohn @davidfurnish. Love my @jacobandco necklace and VB dress! X

Η εικόνας της δεν κλονίζεται ακόμα και όταν οι φήμες οργιάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο γάμο της με τον πρώην άσσο του ποδοσφαίρου  Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αν και τα τελευταία κουτσομπολιά περί κρίσης στον γάμο διαψεύστηκαν από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, η Βικτόρια κάνει και τις δικές της κινήσεις δείχνοντας το φόρεμα που σκέφτεται να φορέσει στην επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της.

Πήγε στο κατάστημα της στο Λονδίνο για να διαλέξει το σωστό και δίνοντάς μας κρυφή ματιά μέσω του Instagram της, αποκάλυψε την επιλογή της: ένα κομψό μαύρο μεταξωτό φόρεμα με κέντημα από παγιέτες.

Shopping for a dress for my anniversary dinner!! X I’m super happy! The perfect date night dress!! X well done Team VB!! #VBSS18

Η ίδια το χαρακτήρισε ως το “το τέλειο βραδινό φόρεμα”, λέγοντας: “Ψωνίζοντας το φόρεμα για το δείπνο της επετείου μου!” 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ