TV & Media

Η Ελένη Φουρέιρα προσγειώθηκε στην Ελλάδα – Τα πρώτα λόγια της

Τι απάντησε για το 10άρι της Αλβανίας και αν της έκανε πρόταση γάμου ο Αλμπέρτο Μποτία…

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπγιάλας και Βρούτσης για τις μειώσεις στις συντάξεις κλπ στον Αυτιά (ΣΚΑΪ, 12/5/18)

Κουρασμένη αλλά πολύ χαρούμενη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η Ελένη Φουρέιρα που κατέκτησε τη δεύτερη θέση για λογαριασμό της Κύπρου στη Eurovision.

«Παιδιά, είμαι χάλια. Συγγνώμη που δεν βγάζω τα γυαλιά μου, αλλά είμαι άρρωστη. Δεν θέλετε να με δείτε» ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας η οποία πρόσθεσε: «Δεύτεροι σχεδόν πρώτοι είμαστε, με μικρή διαφορά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι. Ξύπνησα κρυωμένη, οπότε καταλαβαίνετε πόσο έχω κουραστεί. Ο οργανισμός μου σήμερα πια εξαντλήθηκε».

Η Eurovision ήταν μια εμπειρία που την καταχάρηκε. «Δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό. Χαίρομαι τόσο πολύ. Μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία. Πραγματικά δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Και δεν έχω λόγια νομίζω να πω… Κάθε φορά που λέω ευχαριστώ είναι λίγο, δεν ξέρω τι άλλο να πω για όλο αυτό που έχει συμβεί» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιτυχία της Κύπρου, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το μικρότερο τώρα μέρος στην Ευρώπη, η Κύπρος να τα βάλει με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη και να έρθουμε να είμαστε στήθος, με στήθος, είμαι πολύ περήφανη. Χαίρομαι τόσο πολύ, αλήθεια! Πραγματικά δεν ξέρω… δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα, αλλά τώρα που έφτασα στην Ελλάδα, αυτό που λέω είναι ότι αυτό που καταφέραμε έγινε με ομαδική δουλειά με υπέροχους συνεργάτες από το ΡΙΚ, από την εταιρεία μου, από το team από τη Σουηδία…. Δουλέψαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ μήνες τώρα και νομίζω ότι ανταμειφθήκαμε».

Όσο για το αν στεναχωρήθηκε που η Αλβανία, η πρώτη της πατρίδα δεν της έδωσε το 12άρι, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η Αλβανία μου έδωσε το 10άρι. Ήμασταν τρεις Αλβανοί… Έπρεπε κάπως να μοιραστεί… και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το 10άρι, χάρηκα πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα που νομίζω ότι ήμουν 1 μήνα στη Λισαβόνα, αλλά ήμουν 13 ημέρες μόνο. Κάναμε τόσα πράγματα κάθε μέρα, τόση δουλειά, που νομίζω ότι έκατσα εκεί 1 μήνα, 2 μήνες…» πρόσθεσε.

Άραγε, έχει προτάσεις για διεθνή καριέρα; «Από εδώ και πέρα με την εταιρεία μου έχουμε πολλά σχέδια. Θα τα δείτε όλα. Αλλά νομίζω ότι θέλω ένα τριήμερο στην παραλία. Μου έχουν κάνει πολύ ωραίες προτάσεις και θα τα κάνουμε όλα. Με όλο αυτό που έζησα έχω γεμίσει μπαταρίες. Νιώθω υπέροχα. Θέλω λίγο παραλία τώρα, να βουτήξω τα ποδαράκια μου» απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είχα τη στήριξη όλων των ανθρώπων που με αγαπάνε. Αυτοί με στηρίζουν πάντα ό,τι και να γίνει. Δεν το συζητώ» είπε για τους γονείς της ενώ για το τι της είπε ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Ο καλός μου, μού είπε αυτό που μου είπαν όλοι, συγχαρητήρια και το άξιζες».

Τέλος, στην ερώτηση αν έγινε πρόταση γάμου στη Λισαβόνα, η τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί το όχι, χωρίς ωστόσο να δώσει ξεκάθαρα απάντηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ