- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η σύζυγος του δημάρχου των Καννών κλείνει τα στόματα όσων χλεύασαν το «πεσμένο» ντεκολτέ της (εικόνες)
«Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος»
Η σύζυγος του δημάρχου των Καννών έλαμψε πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε σταρ πρόκειται να εμφανισθεί τις επόμενες ημέρες στο κόκκινο χαλί της σημαντικότερης κινηματογραφικής συνάντησης σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Έλαμψε γιατί ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στην κακεντρέχεια και τα σεξιστικά σχόλια που εκτόξευσαν πολύ αντικρίζοντας το ντεκολτέ της στην έναρξη του φεστιβάλ των Καννών. Η δημοσιογράφος Λορά Τενουντζί και σύζυγος του δημάρχου Κριστιάν Εστροσί επικρίθηκε με εκφράσεις όπως «πεσμένο» και «κρεμασμένο» για το στήθος της.
«Το φόρεμα σας κάνει γιαγιά με στήθος», «Θα έπρεπε να φορέσει ένα σουτιέν γιατί εδώ πραγματικά είναι η κατάρρευση», «Σας λατρεύω αλλά ένα ντεκολτέ που να κρύβει λίγο θα ήταν καλύτερα», ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα.
Ωστόσο, η μητέρα δύο παιδιών, απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και έκλεισε πολλά στόματα: «Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος και της αισθητικής χειρουργικής. Μετά τα υποτιμητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι θέλω να πω ότι δεν είχα σκοπό να χάσω 10 κιλά για να μπαίνω στο νούμερο 32, ούτε να κάνω χειρουργείο για να έχω τέλειο ντεκολτέ», έγραψε μαζί με το hashtag #JEMAIMECOMMEJESUIS (Μου αρέσω όπως είμαι)», έγραψε η Λορά Τενουντζί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.