TV & Media

Ο Τιμολέων «MasterChef» της Ελλάδας αποκαλύπτει τι θα κάνει με τα 50.000 ευρώ του επάθλου

Συνεπής με τη δήλωση που είχε κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tim1.jpg

Ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef . Ένας τίτλος που πέρα από το κύρος και την αναγνώριση συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Τιμολέων είχε πει πως θα δώσει χρήματα σε παιδάκια με καρκίνο, καθώς από αυτήν την ασθένεια οποία έχασε τον πατέρα του. Σε συνέντευξή του δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι σκοπεύει να κάνει με το έπαθλο.  «Για να μη παρεξηγηθώ, θα δώσω ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που κέρδισα σε οργανισμούς. Θέλω να βοηθήσω τους καρκινοπαθείς Βόλου και τα παιδάκια με καρκίνο. Είμαι ευαισθητοποιημένος σε αυτό το κομμάτι, γιατί πέρασε ο πατέρας μου από αυτό και τον έχασα. Σε αυτόν αφιερώνω και τη νίκη μου. Έχω ανάγκη να κάνω αυτή την κίνηση. Θα με κάνει να νιώσω καλύτερα», λέει, στο περιοδικό Down Town, ο 28χρονος σεφ.

Όταν τον ρωτούν τι θα κάνει με τα υπόλοιπα χρήματα, απαντά: «να τα πάρω με το καλό και θα δούμε! Σίγουρα όμως θέλω να τα επενδύσω γαστρονομικά. Χρωστάω και στα φιλαράκια μου ένα ωραίο γαστρονομικό ταξίδι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ