TV & Media

#Masterchef: Ο Τιμολέων σχολιάζει την αποχώρηση Τσίκιλη και ανάβει φωτιές στο Twitter

«Κατέβηκε από τα τσιπουράδικα του Βόλου» και «έπιασε το φτυάρι» γράφουν οι πολέμιοι στα social media - «Αυθεντικός» απαντούν οι υποστηρικτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
timoleon-tsikilis.jpg

Εκτός MasterChef βρέθηκε ο Δημήτρης Τσίκιλης. Το πιάτο του ήρθε τελευταίο στη βαθμολογία των κριτών, με τον Αργύρη Αγλαμίση και τον Σάββα Ληχανίδη να επιστρέφουν πίσω στο σπίτι και τον ίδιο να τίθεται εκτός του διαγωνισμού μαγειρικής.

Όπως και στις προηγούμενες αποχωρήσεις, τα συναισθήματα στο σπίτι ήταν ανάμεικτα, με τους παίκτες που παραμένουν να εκφράζουν την προτίμησή τους σχετικά με αυτούς που γύρισαν στο σπίτι και με εκείνον που έφυγε οριστικά. Ο Τιμολέων Διαμαντής προτίμησε να αναφερθεί στον εαυτό του, παρόλο που δεν ήταν προτεινόμενος και δεν πέρασε από τη ψυχοφθόρα διαδικασία της αποχώρησης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό».

Registrato all'anagrafe di Torino il figlio di due madri. È la prima volta in Italia

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε νέο κύκλο αντιπαράθεσης στο Twitter, με αρκετούς να μη σταματούν το «κράξιμο» για την προκλητική συμπεριφορά του και άλλους να συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν, χαρακτηρίζοντάς τον «αληθινό» και «ειλικρινή».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ