TV & Media

Ρουβάς Vs Μουζουράκης: Τα απίθανα τρίποντα που «ταρακούνησαν» το Youtube

Χαλαρή διάθεση και ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης στη νέα ενότητα του τραγουδιστή «Άντεξες; Web Challenges»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mouzourakis-rouvas.jpg
Youtube/Sakis Rouvas

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ο πρώτος καλεσμένος στη νέα ενότητα του Σάκη Ρουβά στο Youtube, με τίτλο «Άντεξες; Web Challenges»*.

Έπειτα από σειρά ερωτήσεων για την προσωπική και κοινωνική ζωή του καλεσμένου, ακολουθεί ένα challenge. Στην προκειμένη περίπτωση το ζητούμενο ήταν να μπουν καλάθια από διάφορα σημεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Όπως φαίνεται και στο video, ο Σάκης Ρουβάς έβαλε τρίποντο από τις κερκίδες, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στο απίθανο καλάθι που έβαλε νωρίτερα με την πλάτη γυρισμένη και από απόσταση ο Πάνος Μουζουράκης.

ΑΝΤΕΞΕΣ; - Web Challenges με τον Σάκη Ρουβά (Ep. 01 - Πάνος Μουζουράκης)

 

------------------------

* ΑΝΤΕΞΕΣ; - Web Challenges με τον Σάκη Ρουβά (S01E01 - Πάνος Μουζουράκης) Αυτή είναι η νέα ενότητα στο κανάλι μου, με τίτλο «Άντεξες - Web Challenges»! Σε κάθε εκπομπή υποδέχομαι έναν ξεχωριστό καλεσμένο και ξεκινάω με τον αγαπημένο μου φίλο Πάνο Μουζουράκη! Σε ένα location που δεν γνωρίζει, τον ακολουθώ κάνοντας ερωτήσεις που… δεν περιμένει! Στο τέλος είναι αντιμέτωπος με ένα challenge! Ελπίζω να… αντέξει! Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ