- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντάνος σε φωτορεπόρτερ στην παραλιακή: «Πρόσεξε, θα τις αρπάξεις»
Επεισόδιο με αδιάκριτο παπαράτσι σε πολύ γνωστό μαγαζί
Επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και ενός φωτορεπόρτερ, σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Youweekly.gr που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα.
Την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπινε τον καφέ του με ένα φιλικό του ζευγάρι σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής στη Γλυφάδα. Εκεί λοιπόν βρισκόταν ένας γνωστός παπαράτσι ο οποίος περίμενε να τελειώσει τη συνάντησή του για να κάνει τις λήψεις των φωτογραφιών από το δρόμο.
Μόλις βγαίνει ο Αγγελόπουλος από το καφέ, πηγαίνει προς το μέρος του και του λέει με ευγενικό τρόπο ότι, «OK, έκανες τη δουλειά σου, τράβηξες φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ τώρα άσε με και εγώ να έχω λίγο χρόνο με τους φίλους μου, δεν θέλω να κάνουμε αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή. Θα πάμε σ’ ένα μαγαζί για φαγητό, κάνε μου τη χάρη να με αφήσεις στην ησυχία μου».
Ο φωτογράφος χαμογέλασε και του είπε υποτιμητικά τα εξής: «Όταν δεν σας ξέρει η μάνα σας, μας παρακαλάτε για μια φωτογραφία. Μόλις κάνετε μία επιτυχία, ξεκινάτε τους τσαμπουκάδες και τις απειλές».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάνος παρά την επίθεση του απαντάει πάλι με ευγενικό τρόπο «Φίλε, δε σε απείλησα και ούτε τσαμπουκάδες έκανα, απλά σε παρακάλεσα αν έχεις την καλοσύνη, αφού έκανες τη δουλειά σου, να με αφήσεις να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους. Άλλωστε τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιότητα και φωτογράφους».
«Εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω» απαντάει ο φωτογράφος, «Σε ελεύθερη χώρα είμαστε». Και όπως γυρνάει από την άλλη μεριά το πρόσωπό του ο φωτογράφος, αναφέρει το εξής: «Άντε στο διάολο, όλοι οι κ**ο βλάχοι νομίσουν ότι κάποιοι είναι...».
Ωστόσο, έγινε αντιληπτός: «Τι είπες ...» τον ρωτάει ο Ντάνος. «Ό,τι θέλω είπα, δεν αφορά εσένα». Τότε ο Αγγελόπουλος εξερράγη, πήγε προς το μέρος του φωτογράφου επιθετικά λέγοντάς του: «Φίλε, πρόσεχε γιατί δε με ξέρεις καλά. Αν ξανατολμήσεις να με βρίσεις, θα τις αρπάξεις και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φωτογράφος ή ο Πάππας της Ρώμης»!
Τότε ο φωτογράφος του φωνάζει στο δρόμο... «Σιγά, ρε Ντάνο, πρόσεχε, εδώ δεν γυρίζουμε το Τατουάζ για να μας το παίζεις μάγκας»!
Εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι φίλοι του Αγγελόπουλου και το επεισόδιο έληξε εκεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.