TV & Media

Η Χέδερ Λοκλίαρ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς χτύπησε τον σύντροφό της

Πλήρωσε 20.000 δολάρια προκειμένου να αποφυλακιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
heder2.jpg
tmz.com

Εμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί, καθώς σπεύδοντας να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Thousand Oaks στην Καλιφόρνια, βρέθηκαν μπροστά στην αγαπημένη σταρ Χέδερ Λοκλίαρ  

heder.jpg

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Ventura County είπε ότι οι αρχές ανταποκρίθηκαν στην κλήση γύρω στις 10 το βράδυ και ότι η Λοκλίαρ ήταν «μη συνεργάσιμη με τις αρχές και επιπλέον χτύπησε τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς».

«Ξεκινήσαμε μια έρευνα, η οποία αποκάλυπτε ότι η Χέδερ Λοκλίαρ  πράγματι είχε ασκήσει βία πάνω στον σύντροφό της στην κατοικία, λίγο πριν φτάσουμε», είπε o εκπρόσωπος.  Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου εξετάστηκε πριν μπει στη φυλακή».

Ο εκπρόσωπος είπε ότι η Λοκλίαρ μπήκε στη φυλακή, πλήρωσε 20.000 δολάρια και αποφυλακίστηκε. Το TMZ αναφέρει ότι ο αδερφός της κάλεσε την αστυνομία όταν είδε την 56χρονη ηθοποιό και τον σύντροφό της να τσακώνονται. Η διάσημη ηθοποιός  θα εμφανιστεί στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 13 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός συνελήφθη το 2008 για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, το 2010 για καταδίωξη επειδή οδήγησε πάνω σε πινακίδα κατά του παρκαρίσματος, το 2012 εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ και πέρυσι εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης για πέμπτη φορά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ