TV & Media

Εκτός εαυτού η Τζένιφερ Λόρενς: Σιγά μην έβαζα και παλτό (εικόνα)

Η ηθοποιός τα 'χώνει σε όσους έκαναν σεξιστικά σχόλια για το αποκαλυπτικό της φόρεμα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
red-sparrow23423.jpg
EPA/TOLGA AKMEN

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Η πρωταγωνίστρια του Red Sparrow εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα του οίκου Versace, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ένα βαθύ σκίσιμο στο κάτω μέρος που αναδείκνυε το καλλίγραμμο πόδι της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που την «έκραξαν» στα social media, επειδή επέλεξε μια τέτοια αποκαλυπτική εμφάνιση, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες. Η διάσημη ηθοποιός δεν ήθελε και πολύ να εκραγεί όταν τα σεξιστικά σχόλια άγγιξαν το «ευαίσθητο» ζήτημα των τελευταίων μηνών (αποκαλύψεις σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης, καμπάνιες «Time's Up» και «Me too»).

jennifer-lawrence-dress.jpg

Με ανάρτησή της στο Facebook, έβαλε τους επικριτές στη θέση τους, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για τα όσα εκτυλίχθηκαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα σε εκδήλωση στο Λονδίνο.

«Ξεπεράστε το, ήταν επιλογή μου, σιγά μην έκρυβα αυτό το φόρεμα κάτω από παλτό», το ξεκάθαρο μήνυμά της.

 

«Γουάου. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με όλο αυτό το "Η Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο". Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι και εξαιρετικά προσβεβλημένη. Αυτό το φόρεμα του Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με ένα παλτό και ένα φουλάρι; Έμεινα έξω για πέντε λεπτά. Θα έβγαινα και στο χιόνι γι' αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου» έγραψε στο Facebook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ