TV & Media

Το διέλυσαν! Η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε και είναι ξανά ελεύθερη (εικόνες)

Κράτησε ένα χρόνο η σχέση της με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένιφερ Λόρενς
Tim P. Whitby/Getty-Ideal Images for Paramount Pictures

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφκσι χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι. «Η 27χρονη ηθοποιός και ο 48χρονος σκηνοθέτης είχαν παρευρεθεί μαζί σε απονομή βραβείων στις αρχές Νοεμβρίου, παρότι ήδη είχαν χωρίσει, όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα. «Η Τζένιφερ και ο Ντάρεν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά είχαν τεχνηέντως αποφύγει να φωτογραφηθούν μαζί», γράφει το Entertainment Tonight.
Τζένιφερ Λόρενς
EPA/CLAUDIO ONORATI

Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς και σκηνοθετεί ο Αρονόφσκι. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Ντάρεν πολύ πριν από τη συνεργασία τους.
Τζένιφερ Λόρενς
Michael Loccisano/Getty-Ideal Images for Paramount Pictures

«Ένιωσα σαν να με βίασε ομαδικά όλος ο γ****ος πλανήτης»

Η 27χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην υπόθεση της διαρροής προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο το 2014.  Στη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακάμψει από το σκάνδαλο της δημοσιοποίησης γυμνών της φωτογραφιών. Τόνισε ότι ένιωσε σαν να τη βιάζει ομαδικά όλος ο γ@μημ@νος πλανήτης.
Τζένιφερ Λόρενς
EPA/ETTORE FERRARI

«Όταν έγινε το χακάρισμα, η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις», δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε:   «Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να την επεξεργαστώ. Όταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό, ήταν σαν να με κρατούσαν όμηρο και κάθε ώρα έβγαινε στο φως και κάτι καινούργιο. Αισθανόμουν σαν να με χτυπούσε μία συμμορία πλανητική, δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ