TV & Media

Σπάει τα ρεκόρ η μπίρα των Iron Maiden

Χέβι μέταλ δροσιά στο ποτήρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40023-85369.jpg

Αναμένεται να «λανσαριστεί» επισήμως στις 9 Μαΐου για να δροσίζει τους χεβιμεταλάδες του πλανήτη. Όπως όλα δείχνουν όμως μέχρι στιγμής, η μπίρα «Trooper» που παραπέμπει στον ομώνυμο «ύμνο» των Iron Maiden, θα πάει εμπορικά στον αφρό. Σύμφωνα με δηλώσεις της οικογενειακής ζυθοποιίας των Robinsons που δραστηριοποιείται στην περιοχή Chesire οι παραγγελίες έχουν υπερβεί κάθε αρχική προσδοκία «αναγκάζοντας» την εταιρεία να εργάζεται πυρετωδώς έξι μέρες την εβδομάδα για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τη χεβιμεταλάδικη καλτ μπίρα. 

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην εφημερίδα «The Sun» 250 χιλιάδες pints αναμένεται να κατακλύσουν το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ η παραγωγή του «σκληρού» ζύθου θα φτάσει σε περισσότερες από εκατό χώρες.

Η μπίρα «Trooper» εκτός από το memorabilia χαρακτήρα της φέρει και την «επιμέλεια» του frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, καθώς ο ίδιος επισκέφτηκε επανειλημμένα τις εγκαταστάσεις της Robinson Brewery, που δημιουργήθηκαν το 1838, για να συμβάλλει και να τσεκάρει την τελική γεύση, μια χρυσή ale με ελαφριά γεύση λεμόνι. Όπως δήλωσε σχολιάζοντας το όλο εγχείρημα «νόμιζα ότι πέθανα και πήγα στον παράδεισο όταν μας ζήτησαν να φτιάξουμε τη δική μας μπύρα». Up the Irons!

Δ.Α.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ