TV & Media

Τζένιφερ Λόρενς: Μερικοί την προτιμούν γυμνή

Έρευνα της βιομηχανίας του πορνό την αναδεικνύει στην κορυφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38994-83504.jpg

Ουδείς αμφισβητεί το υποκριτικό της ταλέντο, ιδιαίτερα έπειτα από το Όσκαρ που της απονεμήθηκε για την ερμηνεία της στον «Οδηγό αισιοδοξίας». Παρά ταύτα, πολλοί άνθρωποι ομολογούν πως δεν θα είχαν αντίρρηση να την απολαύσουν και σε ρόλους διαφορετικών απαιτήσεων. 

Μια έρευνα της βιομηχανίας του πορνό με άξονα τις διασημότητες ως πρότυπα του σεξ, ανέδειξε την 22 χρονών ηθοποιό στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν δεύτερη η Αν Χάθαγουεϊ και τρίτη η Τζένιφερ Ανιστον.

Η ιδιαίτερη αυτή έρευνα, κατέδειξε επίσης ότι 60% των καταναλωτών θα αγόραζαν μια «ταινία ενηλίκων» αν ήταν πρωταγωνίστρια κάποια διάσημη σταρ.

Όσο για την ίδια την Τζένιφερ Λόρενς, η συνέντευξή της σε ένα τεύχος του περιοδικού «Γκλάμουρ» της περασμένης χρονιάς δείχνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να γδυθεί για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. «Έως σήμερα δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να μου αρέσει αρκετά, ώστε να εμφανιστώ γυμνή. Σίγουρα όμως δεν έχω κρίνει ποτέ αρνητικά κάποια ηθοποιό επειδή γδύθηκε σε κάποια ταινία. Είναι όμορφο ένα γυμνό ανθρώπινο σώμα, οπότε γιατί όχι», δήλωσε η Λόρενς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ