TV & Media

Πώς η καλλονή του Μπόλιγουντ δεν έπεσε στην παγίδα του Γουάινσταϊν

 «Χοντρό γουρούνι αυτό δεν θα γίνει ποτέ»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376849-777856.jpg
Paul Hawthorne / ideal / Getty Images

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ντίβες του Μπόλιγουντ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα το 1994 ανακηρύχθηκε Μις Κόσμος. Στη συνέχεια, η 37χρονη σήμερα Ράι ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο έχοντας συμμετάσχει σε περίπου σαράντα ταινίες, μερικές εκ των οποίων ήταν και διεθνείς παραγωγές. Η πιο γνωστή ήταν η ταινία «Pink Panther 2», όπου η Ράι συνεργάστηκε με τους Στιβ Μάρτιν και Ζαν Ρενό. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν η ταινία «Dhoom 2», μία από τις πιο εμπορικές στην Ινδία. Εχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο Filmfare καλύτερης ηθοποιού, ενώ η τελευταία ταινία της με τίτλο «Heroine» παρουσιάστηκε την άνοιξη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. 

Όταν όμως ήταν κι εκείνη νεοφερμένη στο Χόλιγουντ αντιμετώπισε τον πανίσχυρο παραγωγό Γουάινσταϊν.

Μάνατζερ της μελαχρινής κοπέλας με τα πράσινα μάτια ήταν το 2004 η Σιμόν Σέφιλντ. Η Σέφιλντ διηγείται στο Variety πως κατάφερε να σώσει την Ράι από του χάρου του δόντια, δηλαδή από τις αρρωστημένες ορέξεις του παντοδύναμου παραγωγού Χάρβεϊ Γουεϊνστάιν, ο οποίος πλέον κατηγορείται για 30 υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών.

Ο παραγωγός είχε καλέσει την ηθοποιό του Μπόλιγουντ στο ξενοδοχείο του για να συζητήσουν για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ταινία του.  

«Ήταν ένα χοντρό γουρούνι που έκανε μπούλινγκ. Τότε δεν ήξερα όλες αυτές τις υποθέσεις που καταγγέλονται τώρα, όμως είχε ήδη κακή φήμη στο Χόλιγουντ και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω μόνη την Αϊσουάρια μαζί του. Πάντα συνόδευα τις πελάτισσες που εκπροσωπούσα, και ειδικά την Αϊσουάρια, η οποία ήταν νεοφερμένη στις ΗΠΑ», λέει η ατζέντισσα.

«Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του, εκείνος έδειξε εξαρχής την ενόχληση του που ήμουν παρούσα. Αλλά δεν θα τον άφηνα ούτε να αναπνεύσει δίπλα της. Ο Γουεϊνστάιν μου πρότεινε διαρκώς, με διάφορες δικαιολογίες να φύγω από το δωμάτιο.

Με ρωτούσε αν ήθελα να πάω να φέρω ποτά, αν ήθελα να πάω στην τουαλέτα, αν ήθελα να κάνω τηλέφωνα έξω με την ησυχία μου…» θυμάται η Σέφιλντ και συνεχίζει «όταν φεύγαμε, με πλησίασε κρυφά από την πελάτισσά μου και με ρώτησε τι χρειάζεται να κάνει για να τον αφήσω μόνο μαζί της. Του είπα να πάει στα τσακίδια».

Όσο για το τι συνέβη μετά το αποτυχημένο ραντεβού τους: «Του έστειλα στο γραφείο του ένα κιβώτιο αναψυκτικά διαίτης, ως ειρωνεία για το βάρος του. Ούτε που το κατάλαβε. Ίσα ίσα που μου έστειλαν ένα ευχαριστήριο σημείωμα από την εταιρία του».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ