TV & Media

Το σημείωμα της Καθριόνα Γουάιτ στον Τζιμ Κάρεϊ: Μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες και την κακοποίηση

Το «κατηγορώ» της πρώην συντρόφου του δύο χρόνια πριν την αυτοκτονία της 

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374530-773078.jpg

Αντιμέτωπος με ένα νέο κύμα δημοσιότητας για την σχέση του με την Καθριόνα Γουάιτ είναι ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ.  Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, η πρώην φίλη του Τζιμ Κάρεϊ συνέταξε σημείωμα στο iPad της στις 8 Απριλίου 2013, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί, αν το μήνυμά της εστάλη ποτέ στον Κάρεϊ πριν αυτοκτονήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Το σημείωμα ανακαλύφθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας της Καθριόνα Γουάιτ, οι οποίοι αναζητούν στοιχεία προκειμένου να μηνύσουν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατό της, καθώς, όπως υποστηρίζουν της έδωσε χάπια για να αυτοκτονήσει, τα οποία είχε αγοράσει με πλαστό όνομα.

«Δεν σκέφτηκες το στίγμα με το οποίο θα αναγκαστώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν μου ζήτησες συγγνώμη ούτε με ρώτησες, έστω μια φορά αν μπορείς να κάνεις κάτι για να με βοηθήσεις να νιώσω καλύτερα. Δεν είχες καν τύψεις» σημείωνε η Καθρίονα Γουάιτ στο μήνυμά της.

«Με κόλλησες έρπη και HPV. Θέλω να μου ζητήσεις συγγνώμη γι' αυτό. Θέλω να καταλάβεις ότι, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται εσένα, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός κοριτσιού. Θέλω να προσέχεις όταν πηγαίνεις με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου. Οι ενέργειές σου επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους» έγραφε.

«Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχα πολλά πράγματα, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά με το κορμί μου. Ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει στη ζωή μου. Μετά συνάντησα εσένα και μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες» ανέφερε.

«Έκανες και καλά πράγματα για μένα, ναι, όμως η σχέση μας με διέλυσε σαν άνθρωπο, Τζιμ. Μου είχες υποσχεθεί τον Τζέκιλ και αυτό που τελικά πήρα ήταν ο Χάιντ. Επειδή σε αγαπώ θα είχα μείνει στο πλευρό του Χάιντ, αλλά εσύ με πέταξες μόλις “ρούφηξες” οτιδήποτε καλό είχε απομείνει μέσα μου» κατέληγε στο σημειώμά της η πρώην σύντροφός του. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ αντέδρασε μέσω Twitter σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ