TV & Media

Ο κατάδικος της καρδιάς μας βρήκε τον έρωτα στη δισεκατομμυριούχα των Topshop

Από αμερικανική φυλακή στο Μονακό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374385-772836.jpg
instagram.com/chloegreen5/

Ο Τζέρεμι Μικς έγινε διάσημος το 2014, οπότε και συνελήφθη για ληστεία και οπλοκατοχή. Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες του στο Facebook. Από τότε ακολούθησε ένα ντελίριο θαυμασμού από τις απανταχού γυναίκες και χρυσά συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Τώρα, εκτός από τη ζωή του μοντέλου, ο Μικς απολαμβάνει και την απόλυτη πολυτέλεια στο πλευρό της δισεκατομμυριούχας κόρης του Σερ Φίλιπ Γκριν, ιδιοκτήτη του Arcadia Group (Topshop, Topman, Wallis, Evans, Burton, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Outfit), Κλόε. Για την ιστορία, η περιουσία του Σερ Φίλιπ Γκριν ανέρχεται σε 3,8 δισεκατομμύρια βρετανικές λίρες!

Ο Μικς με την 26χρονη Κλόε όχι απλώς είναι ζευγάρι, αλλά όπως όλα δείχνουν, έχουν περάσει τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, καθώς η Κλοέ σύστησε τον Αμερικάνο αγαπημένο της στη μητέρα της Τίνα την Τετάρτη μέσα στο υπερπολυτελές γιοτ τους, αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών, στο Μονακό.

Ο πατέρας της Σερ Φίλιπ Γκριν δεν εντοπίστηκε στο σκάφος.

Ο 33χρονος Μικς παντρεύτηκε το 2008 τη Μελίσα με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, ενώ εδώ και αρκετό καιρό είναι σε διάσταση. Πέρυσι, αποφυλακίστηκε και από τότε συμμετέχει σε πολλές επιδείξεις μόδας.

Πηγή: bonnecherie.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ