TV & Media

Ήρθε ο Χειμώνας και ο αρραβώνας. Ο Τζον Σνόου θα παντρευτεί την «Άγρια» Ίγκριτ (εικόνες, video)

Με αναγγελία στους Times επισημοποιήθηκε το ειδύλλιο που ξεκίνησε στο Game of Thrones

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373917-771992.jpg
Frederick M. Brown/Getty-Ideal Images

Είναι επίσημο και το... ξέρει. Ο Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου) και η Ρόουζ Λέσλι (Άγρια Ίγκριτ) επισημοποιούν το ειδύλλιο που ξεκίνησε στα πλατό του Game of Thrones μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Με αναγγελία στους Times του Λονδίνου οι Βρετανοί σταρ ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους και οδεύουν προς γάμο.

Κιτ Χάρινγκτον,Λέσλι Ρόουζ

Ο Κιτ το είχε υποσχεθεί στην Νικόλ Κίντμαν: «Θα γίνουν όλα βήμα-βήμα».

Τυχαίο ότι φέτος το καλοκαίρι το ζευγάρι έκανε τις διακοπές του στη Σαντορίνη, στην Ύδρα, στις Σπέτσες και σε άλλα νησάκια της Ελλάδας;

Κιτ Χάρινγκτον,Λέσλι Ρόουζ

«Ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Κιτ, νεότερου γιου του Ντέιβιντ και της Ντέμπορα Χάρινγκτον από το Γουόρτσεστερ και της Ρόουζ, μεσαίας κόρης του Σεμπάστιαν και της Κάντι Λέσλι από το Αμπερντινσάιρ», γράφει η αναγγελία στη βρετανική εφημερίδα.

Η γνωριμία τους έγινε το 2012 και αν και η Λέσλι έφυγε από τη σειρά-φαινόμενο γιατί πέθανε, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι φήμες ότι οι Κιτ Χάρινγκτον και Λέσλι Ρόουζ είχαν χωρίσει μετά τον πρώτο χρόνο. Εκ του αποτελέσματος τα βρήκαν. Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις το 2016, στο κόκκινο χαλί των βρετανικών θεατρικών βραβείων Olivier, όπου εμφανίστηκαν μαζί και φιλήθηκαν κιόλας μπροστά στις κάμερες. 

Κιτ Χάρινγκτον,Λέσλι Ρόουζ

Ωστόσο, υπάρχουν και κάτι άλλες φήμες. Όλοι είδαμε τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του GOT της έβδομης σεζόν. Τα καραβόπανα πήραν φωτιά στο πλοίο της Καλίσι και κάποιοι λένε ότι η βασίλισσα των Ταργκέριεν εγκυμονεί. Έχει κάτι να πει για αυτό ο Τζόν Σνόου ή πάλι δεν ξέρει τίποτα; 

Τζον και Ίγκριτ: Οι καλύτερες στιγμές τους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ