- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Η Μαρί Κωνσταντάτου λύνει τη σιωπή απέναντι στις κακόβουλες φήμες
«Τη 13 ετών σχέση μας χαρακτήριζε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός» ακόμη και μετά το διαζύγιο


H Mαρί Κωνσταντάτου, πρώην σύζυγός του εκλιπόντα «πατριάρχη» του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα δημοσιεύματα και τις φήμες που την αφορούν και την ακολουθούν από την ημέρα του θανάτου του Έλληνα επιχειρηματία. Φήμες για το αν θα παρευρισκόταν ή όχι στην κηδεία του πρώην συζύγου και δημοσιεύματα για το διαζύγιο και τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.
Την επιστολή δημοσίευσε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα η οποία γράφει: «Την Μαρί Κωνσταντάτου την γνώρισα στα 20 της χρόνια, την αγαπώ και την στηρίζω. Τώρα που οι 'αυλοκόλακες' της γυρίζουν την πλάτη, θα ήθελα να πω πως η Μαρί δεν έχει καμία σχέση με τα στερεότυπα που της προσάπτουν. Όλες οι σχέσεις δεν είναι μαύρο-άσπρο. Αυτή είναι η επιστολή της για όποιον καλοπροαίρετα ενδιαφέρεται».
Αναλυτικά η επιστολή της Μαρί Κωνσταντάτου:
«Με αφορμή κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα τα οποία εξακολουθούν να αναφέρονται σε ανύπαρκτα περιστατικά και να προβαίνουν σε αθεμελίωτες κρίσεις και σε εσφαλμένα συμπεράσματα, αισθάνομαι υποχρεωμένη να δηλώσω τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της αλήθειας που σκόπιμα διαστρεβλώνεται:
Είμαι καταρχήν συντετριμμένη με το θάνατο του Μίνωα με τον οποίο υπήρξαμε παντρεμένοι για 13 ολόκληρα χρόνια. Τη σχέση μας χαρακτήριζε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Παρά τον χωρισμό μας στον οποίο καταλήξαμε με την υποβολή κοινής αίτησης προς έκδοση συναινετικού διαζυγίου.
Το γεγονός ότι παραβρέθηκα στην κηδεία του και τον αποχαιρέτισα υπήρξε μόνο μια μικρή παρηγοριά για μένα. Καθ' όλη την διάρκεια του γάμου μας ήμουν αφοσιωμένη στο σύζυγό μου. Μετά τον χωρισμό μας πρώτιστη επιδίωξή μας υπήρξε η διευθέτηση των όποιων μεταξύ μας εκκρεμοτήτων, ώστε και μετά την έκδοση του διαζυγίου μας, η αμοιβαία μεταξύ μας εκτίμηση και σεβασμός να διατηρηθούν στο ακέραιο.
Η αναφορά δε σε δημοσιεύματα ψευδών γεγονότων που προσβάλουν την τομή και την υπόληψη μου περί δήθεν εξωσυζυγικών σχέσεών μου ή για δήθεν βλέψεις μου στην περιουσία του Μίνωα μόνο κακοβουλία καταδεικνύουν. Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σε βάρος παντός υπευθύνου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
...και οι επίσης αναπάντεχες κουβέντες με ηθοποιούς του θεάτρου
Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο του It Ends With Us ακούστηκε μία ψύχραιμη, επαγγελματική και αντικειμενική φωνή
Η γνώμη του για τις στρατηγικές τους στον «πόλεμο του streaming»
Πώς απαξιώθηκε η ίδια η έννοια της αλήθειας
Οι δημοσιογράφοι έκαναν απλά ερωτήσεις
Επρόκειτο για την τέταρτη μήνυση - Η νέα απόφαση της Δικαιοσύνης
Πρωταγωνιστεί η Τζίτζι Χαντίντ και άλλα μοντέλα, αλλά οι φανατικοί του μιούζικαλ είχαν κάτι σωστό να παρατηρήσουν
Εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Η 21χρονη σταρ τράβηξε τα βλέμματα
Τι είπε για τα όσα έχουν ακουστεί για τη νέα της εμφάνιση
«Θα με σκότωνε, οριακά έτρεμα», δήλωσε ο παρουσιαστής
Τι ανέφερε και για τον γιο της
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Πληροφορίες για απώλειες στο καστ
«Μου είπε: Στράτο μου...»
Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε για τη μάχη της με τις εξαρτήσεις
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι έγραψε σε ανάρτησή του
O συνάδελφος του είχε προκαλέσει σωρεία σχολίων και αντιδράσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.