TV & Media

«Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω» - Εξομολογητική συνέντευξη της Μάιλι Σάιρους

Μίλησε για την επανασύνδεσή της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ αλλά και της απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352756-731674.jpg
EPA/Paul Buck

Μία άκρως εξομολογητική -και εφ' όλης της ύλης- συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Billboard η διάσημη ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό και την επανασύνδεση με τον Λίαμ Χέμσγουορθ αλλά και για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι πλέον είναι «απόλυτα καθαρή» από τα ναρκωτικά και το οινόπνευμα.

«Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η ίδια τόνισε πως αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας.

Η Σάιρους δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο της σιγκλ «Malibu», για το οποίο πηγή έμπνευσης στάθηκε ο αγαπημένος της Λίαμ Χέμσγουορθ. Όπως η ίδια υπογράμμισε, όταν κάποιοι είπαν πως αυτό το κομμάτι μπορεί να χαρακτηριστεί ως «συναισθηματικό», τους απάντησε πως «θέλω να φέρω πίσω τη δύναμη στη σχέση μου».

Μάλιστα, η Σάιρους παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό τους το 2013 έπρεπε να αλλάξει πολύ, προσθέτοντας: Η αλλαγή για κάποιον άλλον, όχι για σένα, είναι τόσο δύσκολη. Ξαφνικά είναι σαν: Δεν σε αναγνωρίζω πια. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε».

Υπενθυμίζεται πως Σάιρους και Χέμσγουορθ άρχισαν να βγαίνουν το 2013, όμως λίγο αργότερα χώρισαν για να επανασυνδεθούν το 2016.

Πηγή: Billboard, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ