TV & Media

Η Αντζελίνα έτοιμη για ανακωχή με τον Μπραντ για την Ημέρα των Ευχαριστιών (εικόνες)

Τα παιδιά εκλιπαρούν τους γονείς τους να είναι πολιτισμένοι στο οικογενειακό τραπέζι με τη γαλοπούλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331491-686843.jpg
EPA/CHRISTOPHE KARABA

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ εξακολουθούν να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το διαζύγιο και την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 41χρονη ηθοποιός είναι έτοιμη να προτείνει «προσωρινή ανακωχή» στον εν διαστάσει σύζυγό της λόγω της Ημέρας των Ευχαριστιών. Το περιοδικό OK! υποστηρίζει ότι η Τζολί θέλει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να καθίσουν όλοι μαζί στο οικογενειακό τραπέζι με τη γαλοπούλα για χάρη των παιδιών τους. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Τζολί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπραντ Πιτ επειδή συνειδητοποίησε πόσο πολύ θέλουν τα παιδιά να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτήν την ημέρα.

Τζολί και παιδιά

Μάλιστα το περιοδικό επισημαίνει ότι η 10χρονη Σιλό έστειλε από ένα μέιλ στους γονείς τους και τους εκλιπαρεί να είναι ήρεμοι και πολιτισμένοι και να μην μαλώνουν αναμεταξύ τους. Το μέιλ της Σιλό άγγιξε την Τζολί, η οποία παρέκαμψε τον δικηγόρο διαμεσολαβητή στο διαζύγιο και τηλεφώνησε απευθείας τον πρώην σύζυγό της. Ο Μπράντ Πιτ φέρεται να την ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα και να είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι θα κάνει καλό σε όλους μας».

Τζολί-Πιτ

Την επανένωση των γονιών ζητούν και τα υπόλοιπα παιδιά του ζεύγους Μπρατζελίνα. Ο μόνος πιο επιφυλακτικός και λιγότερο ενθουσιώδης με το οικογενειακό τραπέζι φέρεται να είναι ο 15χρονος Μάντοξ μετά τη δημοσιότητα που πήρε ο υποτιθέμενος καβγάς του με τον πατέρα του στο ιδιωτικό τους τζετ στις 15 Σεπτεμβρίου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ