TV & Media

Ράκος ο Μπραντ, κλαίει συνέχεια στη μαμά του

Ακριβώς δύο εβδομάδες χωρίς το ζεύγος Τζολί-Πιτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326414-673823.jpg

Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες από την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά 12 χρόνια σχέσης. Το ποτήρι φέρεται να ξεχείλισε όταν ο 52χρονος σταρ μάλωσε και ίσως χειροδίκησε σε βάρος του 15χρονου γιου του Μάντοξ, ενώ αποβιβάζονταν από το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας. Μια καταγγελία, η οποία εξετάζεται από την αστυνομία του Λος Άντζελες, από δικηγόρους και από το τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό UsWeekly ο ηθοποιός είναι σε «κακή ψυχολογική κατάσταση», δεν «μπορεί να πιστέψει πώς και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του». Η ίδια ανώνυμη πηγή διατείνεται ότι ο Μπραντ Πιτ «ξεσπάει σε κλάματα, όταν μιλά στο τηλέφωνο με τους γονείς του και τους φίλους του. Κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα παιδιά του».

Οι γονείς του Πιτ ζουν στο Μιζούρι, ενώ έχει επίσης μια αδελφή την Τζούλι 47 ετών και έναν αδελφό τον Νταγκ, 50 ετών.

Την περασμένη εβδομάδα το εν διαστάσει ζευγάρι συμφώνησε σε μια σειρά πραγμάτων για την ανατροφή των έξι παιδιών για να αποφύγουν τα δικαστήρια και τα φλας έξω από αυτά.

Η Αντζελίνα Τζολί, στο μεταξύ, δεν έχει ξεμυτίσει από το νέο ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μαλιμπού, όπου μένει μαζί με όλα τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα που εκκρεμεί το  διαζύγιο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ