- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κιμ Καρντάσιαν μετά τη ληστεία: Εγκαταλείπει άρον-άρον το Παρίσι με μπούρκα
Έφυγε κακήν-κακώς από την Πόλη του Φωτός
Τον τρόμο έζησε στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο της εβδομάδας Μόδας.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 5 άνδρες που ντύθηκαν αστυνομικοί εισέβαλαν στην πολυτελή οικία που νοικιάζει η 35χρονη τηλεπερσόνα όταν επισκέπτεται την Πόλη του Φωτός και αφού κατάφεραν υπό την απειλή όπλου να αφοπλίσουν και το φύλακα, τότε την απείλησαν με όπλο και την έδεσαν. Στη συνέχεια, κατάφεραν να της αποσπάσουν κοσμήματα αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλη πηγή, η λεία μπορεί να φτάνει και τα 16 εκατομμύρια δολάρια και αφορά όχι μόνο κοσμήματα που δανείστηκε για τις εμφανίσεις στην εβδομάδα Μόδας, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της συλλογή. Επίσης κλάπηκαν κι «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα στα οποία φέρεται να υπάρχει πλούσιο προσωπικό υλικό της Κιμ.
Η Καρντάσιαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της, είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί, ενώ ο προσωπικός της σωματοφύλακας Πασκάλ Ντιβιέ δεν ήταν στον χώρο, καθώς βρισκόταν έξω με την αδελφή της Κιμ, Κόρτνεϊ.
Τα παιδιά της Κιμ με τον Κάνιε Γουέστ, Νορθ και Σέιντ, δεν ενεπλάκησαν στο περιστατικό, ενώ η οικογένεια μετά τη ληστεία μεταφέρθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons George V Paris.
Ο Κάνιε Γουέστ εκείνη την ώρα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, όπου είχε συναυλία στο πλαίσιο του Meadow Music and Art Festival, και πληροφορήθηκε on stage το γεγονός, ακυρώνοντας αμέσως το σόου.
Το πρωί της Δευτέρας, η 35χρονη τηλεπερσόνα εγκατέλειψε το Παρίσι με το προσωπικό της τζετ, καλύπτοντας όλο της το σώμα με μία μαύρη μαντίλα που θύμιζε μπούρκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.