TV & Media

Δελεάζουν με 150 εκ. δολάρια τον Ντάνιελ Κρεγκ για να επιστρέψει στο ρόλο του 007

Θα αναθεωρήσει ο Βρετανός τη δήλωση: «Προτιμώ να κόψω τις φλέβες από το να ξαναπαίξω τον Μποντ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323665-666463.jpg

Η φημολογία και τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο επόμενος Βρετανός πράκτορας 007 συνεχίζονται. Αυτή τη φορά δημοσιογραφικές πηγές επιμένουν ότι η Sony είναι διατεθειμένη να «πνίξει» στα δολάρια τον Ντάνιελ Κρεγκ προκειμένου να επιστρέψει στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ για τουλάχιστον δύο ακόμη ταινίες. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος Radar αποκαλύπτει ότι η Sony έχει προσφέρει στον Βρετανό ηθοποιό το αστρονομικό ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων (180 εκ. ευρώ) για να τον δελεάσει πίσω στα πλατό.

Κρίνοντας από τις δηλώσεις του, ο 48χρονος σταρ δεν θέλει τον ρόλο που τον έκανε ζάμπλουτο και διάσημο. «Προτιμώ να κόψω τις φλέβες από το να ξαναπαίξω τον Μποντ», είχε πει πριν από την πρεμιέρα του Spectre. Μια δήλωση που μπορεί να ήταν διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της ταινίας. Άλλοι ειδικοί του θεάματος εκτιμούν ότι ο Κρεγκ έπαιξε σκληρό πόκερ και κέρδισε όπως στο Casino Royale. «Γνωρίζει πως όλα τα διευθυντικά στελέχη τον λατρεύουν και ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα τόσο επικερδές 'προϊόν' σε μια κρίσιμη στιγμή για τη θρυλική κινηματογραφική σειρά», λέει μια πηγή στο Radar.

Προσφάτως πάντως διέρρευσε και μια επίσημη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κρεγκ. Αυτοί είναι οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χίντλστον, Άινταν Τέρνερ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάρλι Χάναμ, Λουκ Έβανς. Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο και θα διαλέξει τον επόμενο Μποντ, Τζέιμς Μποντ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ