TV & Media

Δολοφονήθηκε η Γουίτνει Χιούστον;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32142-71753.jpg

 Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Πολ Χεμπλ, υποστηρίζοντας πώς πίσω από το θανατό της κρύβονται πανίσχυροι έμποροι ναρκωτικών, στοςυ οποίους είχε φτάσει να χρωστάει το αστρονομικό ποσό του 1.4 εκ. δολαρίων προκειμένου να ικανοποιεί τον εθισμό της στην κοκαΐνη.

Ο Χεμπλ υποστηρίζει ότι δύο μεγαλόσωμοι άντρες είχαν γίνει σκιά της τραγουδίστριας που πέθανε στις 11 του περασμένου Φλεβάρη λέγοντας πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες που επανειλημμένως επισκέπτονταν το δωμάτιο της Houston και τη συνόδευαν όπου κι αν πήγαινε. Επίσης αμφισβητεί ευθέως το ιατροδικαστικό πόρισμα υποστηρίζοντας ότι τα τραύματα που έφερε στο κορμί της η Χιούστον είναι «κλασικά τραύματα που θα είχε όποιος αμυνόταν για την ζωή του σε περίπτωση που κάποιος του επιτιθόταν την ώρα που έκανε μπάνιο».

Ο ντετέκτιβ παρέδωσε στο FBI υλικό που συνέλεξε και όπως δήλωσε στη Daily Mail, δεν είναι βέβαιος ότι η Χιούστον δολοφονήθηκε, αλλά το υλικό που έχει συγκεντρώσει δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει είναι για ποιον δουλεύει, ποιος χρηματοδοτεί την έρευνά του ακριβώς επειδή αμφιβάλλει για την επίσημη εκδοχή της υπόθεσης.

Μένει να δούμε τι εξελίξεις θα ακολουθήσουν για να καταλάβουμε αν ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένας ακόμα τυμβωρύχος μερικών κλικ δημοσιότητας ή αν έχουμε μπροστά μας μια κινηματογραφική μακάβρια ανατροπή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ