- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Liv Tyler: Στα 38 μου είμαι πολίτης Β΄ κατηγορίας για το Χόλιγουντ (εικόνες, video)
Η πριγκίπισσα Arwen είναι πια μεγάλη για να παίζει την ενζενί
Η Liv Tyler πιστεύει ότι έχει καταντήσει πολίτης Β΄ κατηγορίας για το Χόλιγουντ τώρα πια που έχει συμπληρώσει το 38ο έτος της ηλικίας και οδεύει προς τα 40. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό More η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε ότι «το 38 είναι ένα τρελό νούμερο. Δεν έχει πλάκα να βλέπεις τα πράγματα να αλλάζουν». Και εξήγησε: «Όταν είσαι στην εφηβεία ή στα 20 υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί ρόλοι ενζενί που μπορείς να παίξεις. Αλλά στην ηλικία μου, είσαι συνήθως η γυναίκα ή η σύντροφος, ένα είδος δεύτερης ποιότητας πολίτη. Βέβαια, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντες ρόλοι όσο μεγαλώνεις». Παρόμοια παράπονα για τις διακρίσεις που γίνονται στο Χόλιγουντ λόγω ηλικίας ή φύλου έχουν κάνει πολλές άλλες σταρ, όπως οι Anne Hathaway, Meryl Streep, Emma Thompson, Helen Mirren, Sandra Bullock, Salma Hayek και Maggie Gyllenhaal.

Η Tyler που έχει δύο γιους, τον 10χρονο Milo και τον 7μηνών Sailor, πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στην τηλεοπτική σειρά της HBO «The Leftovers».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.