- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει τον ρόλο που αγάπησε περισσότερο στον κινηματογράφο
«Έκανα μόνο 15 ταινίες»
«Το θέατρο είναι το καλύτερο βότανο που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συνεχίζει τη θεατρική του πορεία, χαρίζοντάς μας σημαντικές ερμηνείες. Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα (23.9) στο Mega για την κινηματογραφική του πορεία και τα μεγάλα λάθη που έχει κάνει στη ζωή του.
«Το θέατρο είναι το καλύτερο βότανο που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου. Οι 15 ταινίες που έκανα διαδόθηκαν τόσο πολύ και αγαπήθηκαν τόσο, που κατέληξα να αναγνωριστώ τώρα, εν ζωή. Συνήθως πεθαίνεις και μετά αναγνωρίζεσαι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ρωτήθηκε δε για τον ρόλο που αγάπησε περισσότερο στον κινηματογράφο: «Ο κινηματογραφικός ρόλος που αγάπησα περισσότερο ήταν στο "Καλώς ήρθε το δολάριο", μου αρέσω πολύ σε αυτό το ρόλο. Το "Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα" είναι μια τέλεια ταινία, θα μπορούσε να είναι ιταλική ταινία στην Cinecitta. Όταν με ειδοποίησαν για την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για την “οικεία Κοκοβίκου” αισθάνθηκα ευγνώμων, κάνουν σε μένα και τη Μάρω Κοντού μεγάλη τιμή».
Αποκάλυψε, όμως, ότι μετανιώνει για τα λάθη που έχει κάνει: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα μια τέτοια πορεία. Δεν κοιτάζω ποτέ το παρελθόν, έχει πολλά λάθη και πολλούς δράκους. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Φυσικά και μετανιώνω για τα λάθη μου, μακάρι να μπορούσα να τα διορθώσω. Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου είναι το προφιτερόλ, εκείνο το βράδυ στο Ρεξ, έπεσε όλο το θέατρο. Το προφιτερόλ με κυνηγάει ακόμα, δεν ξεχνιέται ποτέ. Ήταν ένας αυθόρμητος αυτοσχεδιασμός. Η μεγαλύτερη αποτυχία μου ήταν όταν αποφάσισα να το παίξω θεατρικό επιχειρηματίας», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτογραφία που δημοσίευσε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Η απάντηση του τραγουδιστή στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής
Τι είπε στην κόρη της για τις θεραπείες στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η σταρ τον μήνυσε τον Δεκέμβριο του 2024 για σεξουαλική παρενόχληση
«Μπήκε στο Ερρίκος Ντυνάν τέσσερις φορές»
«Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά έχω το δικαίωμα να πονάω»
Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε θέμα υγείας
H influencer μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αναρωτήθηκαν, γιατί δεν έφυγα» είπε ο δημοσιογράφος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τα μηνύματα με αποδέκτες τόσο την influencer, όσο και τον δικηγόρο της
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media
Το όχημα της ηθοποιού εντοπίστηκε χωρίς πινακίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.