- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μαρία Κορινθίου: Με τη νέα μου σχέση ξαναγεννήθηκε η μικρή Μαρία
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον σύντροφό της
Η Μαρία Κορινθίου μιλά πλέον ανοιχτά για τον νέο σύντροφό της
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σήμερα (21.9) καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη νέα της σχέση, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη.
«Αισθάνθηκα από τη στιγμή που ρωτήθηκα, χωρίς να θέλω να κρύβομαι, να πω ότι ναι είμαι σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μου, χωρίς φυσικά να αναιρώ την προηγούμενη ζωή μου. Καμία σχέση. Το λέω γιατί βγήκαν και διάφορα πράγματα προς τα έξω…Είμαι καλά και δε θέλω να κρύβομαι, καθόλου» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε μιλώντας για τον σύντροφό της: «Αυτό που με κέρδισε στον Γιώργο είναι η διεκδικητικότητά του. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, ένας στιβαρός άνθρωπος που ξέρεις τι είναι και ποιός είναι. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι ένας δυναμικός, δυνατός άνθρωπος. Δεν έχει πρόβλημα στο να χειριστεί τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση μας, απλώς δε θέλει… Με τον Γιώργο ξαναθυμήθηκα το Μαράκι, ξαναγεννήθηκε η μικρή Μαρία, η ψυχή της, ξαναθυμήθηκα την παιδικότητα, την αγνότητα…».
Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την αντίδραση της κόρης της, Ισμήνης, στο νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. «Είμαι τυχερή γιατί η Ισμήνη είναι ένα πλάσμα που νομίζω ότι είναι πιο ώριμη και από εμάς. Είναι τόσο ώριμη, τόσο μεθοδική. Δεν τη φοβάμαι καθόλου. Είναι σπουδαίο πλάσμα και κάθε μέρα με εκπλήσσει με τον τρόπο που σκέφτεται…Είναι πολύ ορθολογίστρια».
Μαρία Κορινθίου: Δεν έχω κανένα θέμα η κόρη μου να πάει για σπουδές στην Αμερική
«Δεν με αγχώνει αν πάει να σπουδάσει η κόρη μου εκτός Αθηνών. Και εγώ έφυγα όντας 18,5 ετών και πήγα Αμερική. Και να μου πει ότι θέλει να πάει, δεν έχω κανένα θέμα. Είναι σκληρή χώρα αλλά σε μαθαίνει να σταθείς στα πόδια σου. Αν γυρνούσα τον χρόνο θα έκανα τα ίσια πράγματα. Είμαστε οι επιλογές μας όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου που επέστρεψα. Δημιούργησα άλλα πράγματα εδώ και ξεκίνησα να εργάζομαι, δημιούργησα και την οικογένειά μου», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της που φέτος ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε στην κόρη της για τις θεραπείες στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η σταρ τον μήνυσε τον Δεκέμβριο του 2024 για σεξουαλική παρενόχληση
«Μπήκε στο Ερρίκος Ντυνάν τέσσερις φορές»
«Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά έχω το δικαίωμα να πονάω»
Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε θέμα υγείας
H influencer μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αναρωτήθηκαν, γιατί δεν έφυγα» είπε ο δημοσιογράφος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τα μηνύματα με αποδέκτες τόσο την influencer, όσο και τον δικηγόρο της
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media
Το όχημα της ηθοποιού εντοπίστηκε χωρίς πινακίδες
Τι είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής
Η υπεράσπιση της Γουίλογμπι έκανε λόγο για «μια στιγμιαία κακή κρίση»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.