Κατερίνα Καινούργιου: Ο πατέρας μου δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη, μπορεί να τον προσβάλλει
Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και την οικονομική στήριξη που τους παρέχει
Η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση με τον πατέρα της και την οικονομική στήριξη που τους παρέχει
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο νέο Podcast του καλού της φίλου και μελλοντικού κουμπάρου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου, για την προσωπική της ζωής και τα επαγγελματικά της. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, τον επικείμενο γάμο τους, αλλά και για το αν οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της.
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει ποτέ κανέναν σύντροφό της. Μάλιστα, η μητέρα της είναι εκείνη που έχει συναντήσει τον Παναγιώτη. «Φαντάζομαι, πως χαίρονται οι γονείς μου που παντρεύομαι. Ο πατέρας μου είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος, είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος. Και επειδή έχει περάσει και αρκετές δυσκολίες στη ζωή του, σέβομαι τη δύσκολη προσωπικότητά του. Σκέψου, ότι δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη, γενικώς δεν έχει γνωρίσει συντρόφους μου. Πάντα κάτι του φταίει. Είναι ο μπαμπάς μου και επειδή υπάρχει περίπτωση να προσβάλλει τον Παναγιώτη ή να τον κάνει να νιώσει άβολα ή να μην είναι όσο γλυκός θα ήθελα, προτιμώ να υπάρχει μια απόσταση. Να πηγαίνω να βλέπω εγώ τους γονείς μου. Η μητέρα μου έχει πολύ καλή σχέση με τον Παναγιώτη. Επικοινωνώ με τον μπαμπά μου, αλλά η σχέση είναι πιο αποστασιοποιημένη».
Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει χρειαστεί να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, έχοντας ένα άγχος παραπάνω στην καθημερινότητά της για το πώς θα πρέπει να ανταποκριθεί. «Συνειδητά βοηθάω τους γονείς μου, τον αδερφό μου. Είναι βάρος και καλό και κακό. Να είμαι καλά, να εργάζομαι γιατί πρέπει να καλύψω τα πάντα οικονομικά για τη μητέρα μου, τα πάντα οικονομικά για τον πατέρα μου. Ξέρεις οι γονείς μου πέρασαν μια πολύ δύσκολη φάση, έχασαν τα πάντα. Αναγκάστηκα να μπω σε διαδικασία να σώσω σπίτι από πλειστηριασμό για να έχουν κάπου να μείνουν. Να τους βοηθήσω να βγάλουν τις συντάξεις τους, να βοηθήσω τον αδελφό μου. Κάποιοι γονείς το θεωρούν δεδομένο. Η μητέρα μου, ξέρω, ότι είναι πολύ ευγνώμων, ο πατέρας μου θεωρεί δεδομένα κάποια πράγματα. Είμαστε οι γονείς σου, όπως ήμασταν δίπλα σου και εσύ θα μας στηρίξεις στα δύσκολα. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό που είμαι τώρα, όμως πρέπει σε κάποια φάση της ζωής μας να κάνουμε στην άκρη και τους γονείς και τα αδέλφια και να κοιτάς τον εαυτό σου. Καλή η δουλειά, να καλύπτω τους γονείς μου, τα δάνεια, τα σπίτια αλλά πρέπει να κοιτάξω και εμένα».
Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινουργίου για τη σχέση με τους γονείς της στο 24ο λεπτό του βίντεο:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η συνάντηση με τον θρύλο της Eurovision Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
...και ακριβοδίκαιη κριτική για Good Job Nicky
Όσα είπε ο τραγουδιστής για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
«Ο έρωτας μας κρατάει πολλά χρόνια», δήλωσε ο ηθοποιός για την αγαπημένη του σύζυγο
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η Αγοραστή Αρβανίτη έφερε στον κόσμο τον γιο τους
Η δημοσιογράφος είχε μπει στην εντατική, έχοντας προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.