Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Το ψυχρό κλίμα στην πολύωρη συνάντηση για τις συμβάσεις
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απέφυγε να μιλήσει η μία στην άλλη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Το ψυχρό κλίμα στην πολύωρη συνάντηση για τις συμβάσεις - Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απέφυγε να μιλήσει η μία στην άλλη
Τη Δεύτερη συνάντηση τους στο πλαίσιο της δικαστικής τους διαμάχης πραγματοποίησαν την Πρωτομαγιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, προκειμένου η γνωστή μάνατζερ να προσκομίσει τα έγγραφα της μεταξύ τους συνεργασίας, όπως έχει οριστεί από το δικαστήριο.
Η διαδικασία έλαβε χώρα σε δικηγορικό γραφείο, παρουσία των νομικών εκπροσώπων και των δύο πλευρών. Παρόντες ήταν επίσης ο διορισμένος γραφολόγος και η συνεργάτιδά του, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της γνησιότητας των εγγράφων για λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 5:30 το απόγευμα. Παρότι πρόκειται για το πρώτο στάδιο της διαδικασίας —τον γραφολογικό έλεγχο— οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη φτάσει ούτε στα μισά, πριν ξεκινήσει ο επόμενος, οικονομοτεχνικός έλεγχος.
Μέχρι στιγμής, η Έλενα Χριστοπούλου έχει καταθέσει 35 συμβάσεις, που αντιστοιχούν σε περίπου το ένα τρίτο των εγγράφων που της ζητήθηκαν από το δικαστήριο.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν τυπικό και ψυχρό, χωρίς εντάσεις, με μία μόνο εξαίρεση μικρής διάρκειας, όταν για λίγα λεπτά σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο με αυξημένο τόνο φωνής, το οποίο ωστόσο εκτονώθηκε γρήγορα.
Άτομα από το περιβάλλον των δύο γυναικών σχολιάζουν ότι οι σχέσεις τους είναι πλέον ανύπαρκτες, με τις επικοινωνίες τους να γίνονται αποκλειστικά μέσω των δικηγόρων. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, απέφυγαν οποιαδήποτε άμεση επαφή ή συζήτηση μεταξύ τους.
Για την αποφυγή περαιτέρω έντασης, οι δικηγόροι φρόντισαν να τις βάλουν να καθίσουν στην ίδια πλευρά του τραπεζιού, ώστε να μην κοιτιούνται κατά πρόσωπο, ενώ υπήρχε και σημαντική απόσταση μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023, και τον Απρίλιο του 2024 απέκτησαν την κόρη τους
«Η παχυσαρκία είναι ασθένεια, δεν είναι χούι», δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης
Η παρουσιάστρια μιλά για τη συνεργασία, τις απαιτήσεις της και τις πρόσφατες δημόσιες αιχμές εναντίον της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι απαντάει ο συμπρωταγωνιστής της
Τι είπε σε δηλώσεις της
Η ερώτηση που τον ενόχλησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η αναφορά της ηθοποιού σε όσα συνέβησαν πριν λίγο καιρό
«Είναι μία τεράστια αλλαγή» ανέφερε ο τραγουδιστής
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.