- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς από τον Alpha - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τους
Τέλος δόθηκε στη συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha, όπως έκανε επίσημα γνωστό πριν από λίγη ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός.
«Ο Alpha και ο Νίκος Μουτσινάς ανακοινώνουν την κοινή τους απόφαση για διακοπή της συνεργασίας τους. Ο Alpha του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.
Τις προηγούμενες ημέρες ήταν πλούσιο το παρασκήνιο για τις σχέσεις του παρουσιαστή με τον σταθμό μετά και τις αποχωρήσεις βασικών συντελεστών της εκπομπής «ΝΜ Βραδιάτικα», με βασικότερη όλων εκείνη της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Αγγελικής Γιαννακοπούλου.
Τι προηγήθηκε τους τέλους της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha
Η παραίτηση της Αγγελικής Γιαννακοπούλου περιγράφεται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ως αιφνιδιαστική. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η παραίτηση προέκυψε μετά από συνάντηση που έγινε, με τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά, της Γιαννακοπούλου και του παραγωγού της εκπομπής Νίκου Κοκλώνη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η εκπομπή αναμενόταν να επιστρέψει στην prime time ζώνη στις 30 Ιανουαρίου, κάτι που στην παρούσα φάση και μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται δύσκολο.
Και ενώ ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει σχολιάσει την εξέλιξη, δεν έχει δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμη, σε πρωινές εκπομπές, όπως σε αυτή της Φαίης Σκορδά, ακούστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο το «ΝΜ βραδιάτικα» να μην επιστρέψει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
«Ξέρω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην ομάδα ότι όσοι θέλετε μένετε κι αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και δεν θέλετε να συνεχίσετε εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno η Νάνσυ Νικολαΐδου, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε ακόμα πιο κατηγορηματικός.
«Πάει η εκπομπή… Για να μην γίνομαι μάρτυρας κακών θα τολμήσω να το πω. Ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς την Αγγελική κι εφόσον έσπασε αυτό το ντουέτο, αυτή η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω. Δυστυχώς και δεν λυπάμαι κανένα που έχει και δεύτερη και τρίτη δουλειά -συγγνώμη κιόλας- αλλά λυπάμαι αυτούς που έχουν μόνο αυτή τη δουλειά και η σκέψη μου είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ τολμώ να το πω εδώ ότι η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω, φέρτε μου και να το γράψω», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η σταρ τον μήνυσε τον Δεκέμβριο του 2024 για σεξουαλική παρενόχληση
«Μπήκε στο Ερρίκος Ντυνάν τέσσερις φορές»
«Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά έχω το δικαίωμα να πονάω»
Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε θέμα υγείας
H influencer μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αναρωτήθηκαν, γιατί δεν έφυγα» είπε ο δημοσιογράφος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τα μηνύματα με αποδέκτες τόσο την influencer, όσο και τον δικηγόρο της
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media
Το όχημα της ηθοποιού εντοπίστηκε χωρίς πινακίδες
Τι είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής
Η υπεράσπιση της Γουίλογμπι έκανε λόγο για «μια στιγμιαία κακή κρίση»
Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.