- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πρώτο δείγμα θετικό
Άριστα πήρε ο κρατικός μηχανισμός στην πρώτη μεγάλη φωτιά της καλοκαιρινής περιόδου
Άριστα πήρε ο κρατικός μηχανισμός στην πρώτη μεγάλη φωτιά της καλοκαιρινής περιόδου, η οποία ξέσπασε στην περιοχή «Εδώ θα χτίσουμε» της Άνω Γλυφάδας. Στην κατάσβεση χρησιμοποιήθηκαν απολυμένοι συμβασιούχοι δασοπυροσβέστες, εξοπλισμένοι με δικαιολογητικά του ταμείου ανεργίας, οι οποίοι κατέφθασαν επιτόπου με δικά τους μέσα.
Για πρώτη φορά, χρησιμοποιήθηκαν οι υπερσύγχρονοι κινεζικής κατασκευής πλαστικοί κουβάδες, μάνικες ποτίσματος, καθώς και παιδικά ποτιστήρια από τα Τζάμπο, υλικά τα οποία η χώρα μας ενοικιάζει σε υψηλές τιμές από διεθνείς εταιρείες.
Όπως διαβεβαιώνει η Ένωση Οικοπεδοφάγων Ανατολικής Αττικής, στη δικαιοδοσία της οποίας βρίσκεται η συγκεκριμένη δασική έκταση, τα αίτια της φωτιάς πρέπει να αποδοθούν στις κλιματικές αλλαγές, στη δράση κουκουλοφόρων και σε διεθνή συνωμοσία εναντίον της χώρας. Ήδη ο υπουργός Δικαιοσύνης προωθεί νομοθετική διάταξη με την οποία το αδίκημα του εμπρησμού δασικής έκτασης θα επισύρει βαρύτερες ποινές εάν διαπράττεται από άτομο που έχει κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Την ίδια ώρα επαρκείς κρίνονται οι εξηγήσεις του κ. Μαρκογιαννάκη ότι δεν βιάστηκε να νοικιάσει τα πυροσβεστικά ελικόπτερα γιατί τον πόναγε το γόνατό του, ασφαλής ένδειξη ότι θα έχει υγρασία και απόδειξη ότι τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης τους αγοράζουμε από στοκατζήδικα.
Εναλλακτικά πάντως μελετάται η αγορά 60 αεροσκαφών F16, τα οποία είναι μεν ακριβότερα από τα πυροσβεστικά, αλλά θα μας επιτρέψουν, όταν θα τα έχουμε κάψει όλα, να κατακτήσουμε μια μικρή χώρα και να μετακομίσουμε.
Επίσης απαλλάσσονται από τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν σε χαρούμενα χρώματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.