Πολιτικη & Οικονομια

Κ. Τασούλας: «Η τρομοκρατική βία έγινε δολοφονική»

Με αφορμή τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
athensvoice_-_2026-07-01t205856_976

Παρέμβαση Τασούλα για τη Θεσσαλονίκη: «Οι δολοφονικές επιθέσεις στόχευαν σε περισσότερα θύματα»

Δήλωση για τις δολοφονικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος και κάνοντας λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας χαρακτήρισε τις εμπρηστικές επιθέσεις «βίαιες, τρομοκρατικές και πλέον δολοφονικές», σημειώνοντας ότι η Βάγια Νέστορα αποτελεί το «αθώο και τραγικό θύμα» μιας ενέργειας που, όπως ανέφερε, «προφανώς στόχευε σε περισσότερα θύματα». Παράλληλα, επισήμανε ότι η πολιτική ιδιότητα των στόχων της επίθεσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

«Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στην πολιτική δολοφονική βία να συνεχίσει να αφαιρεί ζωές, να τραυματίζει, να απειλεί και να καταστρέφει. Ούτε ασφαλώς να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατική πολιτική ομαλότητα», τόνισε ο κ. Τασούλας.

Κλείνοντας τη δήλωσή του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι διωκτικές αρχές και η Δικαιοσύνη θα πράξουν το καθήκον τους «με αποτελεσματικότητα και αυστηρότητα», ενώ απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στην Αφροδίτη Νέστορα, στην οικογένεια και στους οικείους της Βάγιας Νέστορα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY