- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συντάξεις Ιουλίου 2026: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την επόμενη εβδομάδα
Πότε μπαίνουν τα λεφτά στα ATM
Όλες οι πληρωμές στις συντάξεις Ιουλίου 2026 που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα από τον ΕΦΚΑ
Αντίστροφα μετρούν οι συνταξιούχοι για να πληρωθούν τις συντάξεις Ιουλίου 2026. Ο ΕΦΚΑ έχει ανακοινώσει τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές.
Οι συνταξιούχοι που θα πληρωθούν πρώτοι τις συντάξεις Ιουλίου 2026 είναι οι μη μισθωτοί ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. Οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 25/6.
Ακολουθούν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 οι μισθωτοί συνταξιούχοι ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Τραπεζών και Δημοσίου μεταξύ άλλων. Είναι οι συνταξιούχοι που θα πληρωθούν τελευταίοι, ωστόσο είναι ταυτόχρονα και… τυχεροί, καθώς οι πληρωμές θα γίνουν τρεις ημέρες νωρίτερα.
Και αυτό, καθώς κάθε μήνα τα χρήματα εμφανίζονται στα ΑΤΜ την προηγούμενη εργάσιμη, μετά τις 5 το απόγευμα. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα από το πρώτο κύμα πληρωμών του ΕΦΚΑ θα αρχίσουν να εμφανίζονται την Τετάρτη (24/6) και από το δεύτερο την Παρασκευή 26/6.
Συντάξεις Ιουλίου 2026 και πληρωμές συνταξιούχων, η ανακοίνωση ΕΦΚΑ
Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
- Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
- Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
Μια κρίση που δεν θα αφορά μόνο τη φύλαξη των συνόρων
Η ηθοποιός αποχώρησε από το κόμμα στις αρχές του μήνα
Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο αγγίζουν τα 9 Μποφόρ
Στο στόχαστρο εστιατόρια, mini market και ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης
«Η Ελλάδα έχει χτίσει από την αρχή έναν σύγχρονο μηχανισμό πολιτικής προστασίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
«Αλμυρές» τιμές που προκαλούν ίλιγγο
Ο περιφερειάρχης Αττικής κάνει τον απολογισμό
Αυστηρό μήνυμα της υπουργού Τουρισμού με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά
Στέλνεις χρήματα στο παιδί σου μέσω IRIS; Δες αν θα πληρώσεις φόρο
Τα οφέλη του Antinero στην πράξη
Το Κυπριακό παραμένει ζήτημα παράνομης στρατιωτικής κατοχής
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Διευκρινίσεις από την Αρχή με αφορμή δημοσιεύματα για ελέγχους σε μικροποσά μεταξύ συγγενών
Οι αποφάσεις του ΣτΕ αφορούν την εφαρμογή του, δεν χάνεται το έτος
Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την πρόσληψη 6 επικουρικών εργαζομένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.