- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξία Έβερτ κατά Αντώνη Σαμαρά για νέο κόμμα: Θα το θεωρήσω μια μη αποδεκτή έως αποκρουστική κίνηση
Δριμεία επίθεση της κόρης του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
Δριμεία επίθεση της Αλεξίας 'Εβερτ στον Αντώνη Σαμαρά για το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα
Μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση έκανε η Αλεξία Έβερτ σχετικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον Αντώνη Σαμαρά και τη διαφαινόμενη πρόθεσή του να προχωρήσει σε δημιουργία νέου κόμματος.
Σε ανάρτησή της, η κόρη του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Έβερτ, και δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων ασκεί σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι διαχρονικά υπηρέτησε πολιτικές επιλογές που, κατά την άποψή της, δεν συνέπιπταν με τα συμφέροντα της ΝΔ. Παράλληλα, η Αλεξία Έβερτ αποδίδει στον πρώην πρωθυπουργό ευθύνη τόσο για την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993 όσο και για την εκλογική ήττα του πατέρα της στις εσωκομματικές εκλογές του 1996.
Η Αλεξία Έβερτ εμφανίζεται, ωστόσο, επιφυλακτική ως προς το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα από τον πρώην πρωθυπουργό.
«Αμφιβάλλω ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος. Το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και προσωπικά θα το θεωρήσω άλλη μια κατ’ επανάληψη μη αποδεκτή έως και αποκρουστική πολιτική κίνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και επέμενε σε επιλογές που θεωρούσε σημαντικές
Η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
Τι πρέπει να ελέγξετε σε ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και IBAN
Τι αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη στη συλλυπητήρια δήλωση
Ποια είναι η προθεσμία για τις αιτήσεις
Στην Παναγία Σουμελά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Αξίζει να τον θυμόμαστε ως παρουσία με τη δική της προσφορά στην πολιτική ζωή της χώρας και στον δημόσιο διάλογο»
Δείτε αναλυτικά τις πληρωμές
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
Μια κρίση που δεν θα αφορά μόνο τη φύλαξη των συνόρων
Η ηθοποιός αποχώρησε από το κόμμα στις αρχές του μήνα
Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο αγγίζουν τα 9 Μποφόρ
Στο στόχαστρο εστιατόρια, mini market και ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης
«Η Ελλάδα έχει χτίσει από την αρχή έναν σύγχρονο μηχανισμό πολιτικής προστασίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
«Αλμυρές» τιμές που προκαλούν ίλιγγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.