- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Πότε ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα
Το νέο χρονοδιάγραμμα από την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ
Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027 και οριστικά αποτελέσματα, πότε βγαίνουν το τελικό Μητρώο Δικαιούχων και ο Πίνακας Αποκλειομένων
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας γίνεται προσπάθεια να αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027», όπως δήλωσε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ, Τόνια Αράχωβα.
Αυτές τις ημέρες εξετάζονται «μία προς μία» οι ενστάσεις που έγιναν μετά τα προσωρινά αποτελέσματα στο πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027». «Είχαμε ένα ρεκόρ των ρεκόρ» τόνισε, αναφερόμενη στις 819.647 αιτήσεις (από 535.000 την προηγούμενη χρονιά) που υποβλήθηκαν στο σύστημα για τις επιδοτούμενες διακοπές με voucher της ΔΥΠΑ.
Και σημείωσε ότι ακυρώθηκαν άμεσα 32.848 αιτήσεις, με αποτέλεσμα οι έγκυρες προς επεξεργασία να ανέρχονται σε 786.799. «Σε αντίθεση με πέρυσι, που είχε δοθεί μόνο μία ημέρα, φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε τρεις ημέρες για ενστάσεις λόγω του τεράστιου όγκου αιτήσεων» είπε ακόμη η κα Αράχωβα.
Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2026-2027 και ένσταση, τι ισχύει
Πλέον, όλο το ενδιαφέρον πέφτει στο τελικό Μητρώο Δικαιούχων και στον Πίνακα Αποκλειομένων.
«Δεν θα υπάρξει ένσταση που να μην αξιολογηθεί. Στόχος μας είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν αναρτηθεί τα οριστικά αποτελέσματα και αμέσως μετά να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος» κατέληξε η υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ.
Πάντως, δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι που κρατούν… μικρό καλάθι, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διαδοχικές αναβολές - καθυστερήσεις στην ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα να βγει εκτός ο αρχικός σχεδιασμός για έναρξη των διανυκτερεύσεων τη Δευτέρα 18/5.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τα οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2026-2027 δεν υπάρχει η δυνατότητα για ηλεκτρονική ένσταση. Οι τελικοί δικαιούχοι καλούνται να διαλέξουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων για να κάνουν έως 6 διανυκτερεύσεις με μικρή ιδιωτική συμμετοχή ή από 10 έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένες ηπειρωτικές περιοχές και νησιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα lockers μέχρι το EduPlan.AI
Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας
Έως 1.939 ευρώ τον μήνα για προσωπική βοήθεια
Οι πληρωμές και τα εκταμιευμένα κεφάλαια δανείων ανέρχονται συνολικά σε 28,4 δισ. ευρώ
«Κανείς δεν μιλά εξ ονόματός μου. Ό,τι θέλω να πω, το λέω μόνη μου, καθαρά και με την υπογραφή μου»
«Πάνω από τους μισούς που αποχώρησαν δεν τους ήξερα»
Νέο αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού στην Τουρκία
Σε ποιες περιπτώσεις σταματά να λειτουργεί
Είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της προτού κλείσει η Βουλή
Μέχρι πότε θα μπει στα ΑΤΜ
Η ημέρα και η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα των δικαιούχων στα ΑΤΜ
Πότε ξεκινούν οι πρώτες διανυκτερεύσεις σε καταλύματα
Από τη χρεοκοπία της εμπιστοσύνης στην επιστροφή της αξιοπιστίας
«Ελλάδα 2.0», ακρίβεια, νέα σχολική χρονιά και χωροταξικά μεταξύ άλλων
Ο υπουργός Εξωτερικών απορρίπτει την κριτική περί «μαλθακής» πολιτικής απέναντι στην Άγκυρα
Παρεμβάσεις σε τρία κρίσιμα πεδία προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών
Η ανάρτηση της Αννίτας Δημητρίου, προέδρου της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.