- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαμαντοπούλου από το Συνέδριο: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι συμπλήρωμα»
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου και η κριτική στην κυβέρνηση
Η Άννα Διαμαντοπούλου από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δήλωσε την υποψηφιότητά της για τη νέα Κεντρική Επιτροπή, για την οποία απαιτείται σταυρός εκλογής, σημειώνοντας ότι θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.
Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία. «Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται συμπληρώματα για να κατέβει στις εκλογές. Είναι αυτόνομο και ενιαίο» ανέφερε, προσθέτοντας πως «αντίπαλός του είναι η συντήρηση, ο πελατειασμός κι ο κάθε λογής λαϊκισμός».
Κατέστησε σαφές πως «δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με κόμματα με τα οποία έχει ιδεολογικές, πολιτικές κι ηθικές διαφορές όπως η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Έχει πάνω απ' όλα την πατρίδα», υπογράμμισε. Συμπλήρωσε δε ότι «δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα ούτε θα διασπαστεί. Δεν υποχωρεί, ανοίγει νέους δρόμους κι ευκαιρίες για το μέλλον της χώρας».
Η κ. Διαμαντοπούλου διακήρυξε την ενότητα θυμίζοντας το σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ μια γροθιά για τη πρωτιά», σημειώνοντας ότι στην ιστορία του το κόμμα πάντα συνομιλούσε με το μέλλον και ότι αυτό πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα και στη σημερινή εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης, ώστε να αντιμετωπιστούν οι νέες ανισότητες.
Επισήμανε πως για να αντιμετωπιστούν οι παγκόσμιες προκλήσεις και οι μεγάλες ανισότητες απαιτείται επανάσταση στη δημόσια παιδεία. «Το κάναμε με τη μεγάλη μεταρρύθμιση εν μέσω μνημονίων και τα γκρέμισαν όλα», ανέφερε.
Έθεσε ως προτεραιότητα την ανασυγκρότηση της περιφέρειας που εγκαταλείπεται, ενώ υπογράμμισε ότι η εθνική ισχύς δεν εξαντλείται μόνο στους εξοπλισμούς, αλλά συνδέεται με την εθνική παραγωγή χωρίς εξαρτήσεις.
Άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τη διακυβέρνησή της «αυταρχισμό με κοινοβουλευτικό μανδύα» και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, ελέγχει την ενημέρωση και λειτουργεί με τη λογική «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο κ. Τσίπρας έρχεται ως άνθρωπος των συμφερόντων» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για χάος και έλλειψη συντονισμού
Δημοσκόπηση της Alco καταγράφει θετική εικόνα για τις σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας
Σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ανοίξει τη συζήτηση για το μοντέλο λειτουργίας της χώρας
Η ΕΤΕπ ανοίγει τον δρόμο αξιολόγησης του έργου στρατηγικής σημασίας Ελλάδας-Κύπρου
Ο υπουργός Άμυνας έθεσε στις Βρυξέλλες το ζήτημα του ουκρανικού θαλάσσιου drone
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι σχέσεις των δύο κρατών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis απαντά στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ για τις αναγωγές ψήφου
Συνέντευξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στην Ιταλική «Avvenire»
«Το πάρτι με τις παράνομες επιδοτήσεις τελείωσε», το μήνυμα Σχοινά
Αναγκαία η θωράκιση των δημιουργών απέναντι στη ραγδαία ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Αθήνα εντείνει τις κινήσεις για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα δύο νέα Pass
Η ΝΔ διατηρεί διπλάσια διαφορά - Μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ κόμματος Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα σε όλα τα θέματα θεσμών και κράτους δικαίου
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων βρέθηκε σήμερα η υπουργός
Ποιοι κόβονται αυτόματα από το σύστημα
Αυστηροποιούνται τα μέτρα μετά την αύξηση τροχαίων το τελευταίο διάστημα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εμμένει στην πάγια θέση του για βιώσιμη ρύθμιση έως 120 δόσεων
Οι μισοί Έλληνες μπορούν, πλέον, να έχουν το ποινικό μητρώο τους μέσα σε πέντε λεπτά, δήλωσε ο υπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.