Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν και παρακολουθούνται

Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
© ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν και παρακολουθούνται

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα επειδή βρίσκεται κοντά στη ζώνη του πολέμου, ενώ αναφέρθηκε και σε προσπάθειες που έγιναν από ανθρώπους που κατευθύνονταν από το Ιράν για να δημιουργηθούν καταστάσεις.

«Είναι καταγεγραμμένοι αλλά θεωρώ ότι δεν είναι αυτός ο κίνδυνος. Το ζήτημα είναι αν υπάρξουν εντολές για να δημιουργηθούν προβλήματα στην Ευρώπη».

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «βασικό ζήτημα είναι η προστασία των συνόρων αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξει προσπάθεια να εξαχθεί η κρίση μέσω της τρομοκρατίας».

«Μια χώρα σαν την Ελλάδα που γειτονιάζει με τη φωτιά πρέπει να λαμβάνει όλα τα μέτρα για απειλές που ενδεχομένως να την πλήξουν. Οφείλουμε να χτίσουμε αυτό που λέγεται ασφάλεια. Για την εσωτερική ασφάλεια και τα θέματα της τρομοκρατίας κρίσιμη είναι η επαγρύπνση, αυτό που σκοτώνει είναι η ρουτίνα και η χαλάρωση», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε ροές στον Έβρο από την Τουρκία, οι Τούρκοι ανταποκρίνονται στη συνεργασία, έχουμε το πρόβλημα με την Κρήτη αλλά είναι μια συγκεκριμένη πηγή που έρχεται. Αν υπάρξει ανθρωπιστική κρίση, θα υπάρξει και ζήτημα με το μεταναστευτικό», τόνισε έπειτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέγαρο Μαξίμου
Η πολιτική των μετρήσεων και η επιστροφή της σταθερότητας

Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY