- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακραία σύγκρουση Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε κλείσει φυλακή» - «Ελεεινό υποκείμενο»
«Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση κατά Ζωής» προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας
Ακραία σύγκρουση Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε κλείσει φυλακή» - «Ελεεινό υποκείμενο»
Νέα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Άδωνι Γεωργιάδη σημειώθηκε την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής.
Στο πλαίσιο του δυστυχήματος στο εργοστάσιο της «Βιολάντα», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε «ελεεινό υποκείμενο» τον υπουργό Υγείας, ενώ δεν ήταν παρών στην αίθουσα.
Ο υπουργός Υγείας λίγα λεπτά μετά προσήλθε στη Βουλή , λαμβάνοντας τον λόγο επί προσωπικού.
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι «αποτελεί ό,τι πιο τοξικό, δηλητηριώδες, κακοποιητικό έχει περάσει από αυτή τη Βουλή εδώ και χρόνια».
«Πρώτοι από όλους το γνωρίζουν οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας της. Έχει αποχωρήσει το 40%, κανένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να την αντέξει» είπε αιχμηρά. Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση Καραγεωργοπούλου και τις καταγγελίες της, ότι «της κάνατε υποδείξεις για να εξυπηρετήσετε συμφέροντα», «το μόνο που είχατε να πείτε είναι η αγάπη θα κερδίσει», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, είπε ότι «είστε η μόνη που σε τρία χρόνια το 40% της κοινοβουλευτικής ομάδας ''σας έχει φτύσει''».
Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε ότι ουδέποτε υπερασπίστηκε την εταιρεία «Βιολάντα», ενώ υπογράμμισε ότι απλώς είχε αναφέρει τα διεθνή βραβεία που είχε λάβει. Προανήγγειλε μάλιστα ότι θα καταθέσει νέες μηνύσεις εναντίον της κυρίας Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα και μία μήνυση.». Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στη νυχτερινή επίσκεψη της πρώην προέδρου σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση εναντίον του, λέγοντας ότι ενημερώθηκε μέσω μηνύματος από φίλο αστυνομικό, ο οποίος του μετέφερε ακόμη και λεπτομέρειες για την εμφάνισή της.
Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκνευρισμένος από τις συνεχείς διακοπές της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ανέκραξε έντονα: «Φτάνει με αυτή την τραμπούκο. Είμαι αυτός που θα σε κλείσω φυλακή, θα σου κάνω 15 μηνύσεις την εβδομάδα! Δεν θα κάνεις εσύ σε μένα το μπούλινγκ που κάνεις σε όλη την Ελλάδα».
Στην αντιπαράθεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθύμισε παλαιότερες προσπάθειες προσέγγισής της από τον υπουργό ήδη από το 2015 και αργότερα, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειές του «γλοιώδεις». Παράλληλα, αμφισβήτησε τη στάση του ως κοινοβουλευτικού άνδρα και κατηγόρησε τον Γεωργιάδη ότι παραβίασε θεσμικές διαδικασίες επικοινωνώντας με αστυνομικό των Εξαρχείων, ο οποίος του μετέφερε πληροφορίες για την προδικασία και την παρουσία της πολιτικής της αντιπάλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πρώτα αντίγραφα στους εμπλεκόμενους βουλευτές - Αύριο η πλήρης ενημέρωση της Επιτροπής
Η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης
Mε αφορμή την έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του
Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός
Με πρωτοβουλία Ανδρουλάκη - Στην Ολομέλεια η συζήτηση για θεσμούς και Κοινοβούλιο
2.879 ρυθμίσεις ύψους 982 εκατ. ευρώ - Ενισχυμένη συμμετοχή και αυξημένες αιτήσεις
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές και σκληρή κριτική Χατζηδάκη
Νέα σύγκρουση ανάμεσα στους δυο
Η καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να καταβληθεί από τον εργοδότη
Ποιος είναι ο μοναδικός δήμος εντός Αττικής που το χορηγεί
Σε ποιον ανήκει η ιστορική πρωτιά
Η λεπτομέρεια για τις αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ
«Είναι αμετανόητος για τις επιλογές του, τους συνεργάτες του, το δημοψήφισμα...» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ
Ο υπουργός Επικρατείας παρουσιάζει παραδείγματα αύξησης του καθαρού εισοδήματος μισθωτών και οικογενειών το 2026
Ποιοι δικαιούχοι έχουν αυξημένη μοριοδότηση
Τη Μ. Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για τις άρσεις ασυλίας
Το ζήτημα είναι και θέμα νοοτροπίας
«Σε αυτές τις περιπτώσεις τη λύση τη δίνει η κάλπη και ο λαός»
Το κόμμα που, μεταξύ άλλων, ζήτησε ψήφο για να πολεμήσει το πελατειακό κράτος, έφτασε όχι απλώς να το υπηρετεί αλλά και να το υπερασπίζεται δημοσίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.