Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»

Συζητήθηκαν οι δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των αστέγων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Αλεφάντη
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Χρήστο Αλεφάντη, ιδρυτή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», το οποίο εκδίδεται από τη μη κυβερνητική οργάνωση «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία» και αποτελεί το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του διεθνούς δικτύου περιοδικών δρόμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Αλεφάντη
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης Μητσοτάκη - Αλεφάντη συζητήθηκαν οι δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», που επικεντρώνονται στην υποστήριξη της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό, ενώ ειδική μνεία έγινε στον ρόλο του κοινωνικού αθλητισμού σε αυτό το πλαίσιο.

Ο κ. Αλεφάντης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την επικείμενη κατάθεση της υποψηφιότητας, εκ μέρους της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για τη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου αστέγων στην Αθήνα, το 2027.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Αλεφάντη για την πρωτοβουλία του και εξέφρασε την προσωπική του στήριξη στη διεκδίκηση της διοργάνωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Επικρατείας 'Ακης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο βουλευτής επικρατείας Γιώργος Σταμάτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέρτσος
Σκέρτσος για «Ελλάδα 2.0»: Πετύχαμε την πλήρη απορρόφηση των €36 δισ, ο εκσυγχρονισμός της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης

Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY