- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μπακογιάννη για Σαμαρά: Έχει κόψει τις γέφυρες με τη ΝΔ - Δεν ξέρω αν θα τολμήσει να κάνει κόμμα
«Κάθε στέλεχος το οποίο φεύγει από μια παράταξη είναι εμπόδιο» δήλωσε η πρώην υπουργός και βουλεύτρια της ΝΔ
Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη
Η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της παρουσίας σήμερα (9.10) για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Ωδείο Αθηνών, όπου έδωσαν το «παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
«Νομίζω πως τις έχει κόψει καιρό τις γέφυρες με τη ΝΔ», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «δυσκολεύεται πάρα πολύ να είναι μέσα σε αυτό το κλίμα ο κ. Σαμαράς. Και ήταν ένα κλίμα πολύ ωραίο».
Η Ντόρα Μπακογιάννη για τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά
Η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε για τα σενάρια περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά. «Σε τελική ανάλυση ο κ. Σαμαράς αν θέλει να επιλέξει τον δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας, με γεια του με χαρά του. Δεν το ξέρω αν έχουν γίνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών. Αλλά πέραν αυτού, δεν ξέρω αν γίνονται και δεν ξέρω και αν θέλει. Είχα την αίσθηση ότι χθες στο βιβλίο του κ. Στυλιανίδη θα ερχόταν. Δεν ξέρω αν τελικά θα το τολμήσει να το κάνει το κόμμα. Είναι μεγάλη απόφαση για τον ίδιο, πρώτον διότι οι δημοσκοπήσεις αυτήν τη στιγμή δίνουν ότι ο Τσίπρας θα έχει περισσότερο ποσοστό από τον Σαμαρά, πράγμα που δεν γίνεται να μην του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Δεύτερον, η παράταξη αυτή έχει αντανακλαστικά σταθερότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από την ύπαρξή της. Είναι μια παράταξη που στα δύσκολα συσπειρώνεται».
«Κάθε στέλεχος το οποίο φεύγει από μια παράταξη είναι εμπόδιο. Το έχει ξανακάνει, δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά συνήθως ξέρετε η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται εύκολα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Υπάρχει μια τάση μυκονοποίησης με τα κρουαζιερόπλοια - Πρέπει να βρεθούν και νέοι προορισμοί»
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σε ηλικία 87 ετών
Δραματική συρρίκνωση και νέες απειλές για τη χιλιετή παρουσία στην περιοχή - Η Ελλάδα καλείται να δράσει
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών στις επενδύσεις, τη ναυπηγική βιομηχανία και το εμπόριο
Την είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ μετέφερε στην Ολομέλεια η Ρένα Δούρου
Iκανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης
Ο υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο για πολιτικό μηδενισμό
Η αντίδραση της Γερμανίδας καγκελαρίου όταν της ανακοίνωσε την απόφασή του για το δημοψήφισμα
Ποιοι συμμετέχουν στην εκδήλωση - συζήτηση
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σε ηλικία 87 ετών
Επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης, προανήγγειλε ο υπουργός
«Είσαι σε γραμμή Δρυμιώτη» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου χαρακτήρισε το στεγαστικό «εθνικό ζήτημα»
Διευκρινίσεις από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από το ύψος των αποδοχών των βουλευτών;
Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά μέσω gov.gr ή με αίτηση στον ΕΦΚΑ
Με στόχο την αναβάθμιση της συνεργασίας και την ενίσχυση του διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος
«Είμαστε η μόνη πολιτική αξιόπιστη δύναμη», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Φοβάμαι πάντα, τους μεγάλους θριάμβους…»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.