Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος για Τέμπη: Όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας που δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση

Η ανάρτηση - παρέμβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευάγγελος Βενιζέλος
Βενιζέλος για Τέμπη: Όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το ζήτημα των αιτημάτων εκταφής σορών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Με μία ανάρτηση που μετρά μόνον μερικές λέξεις, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παίρνει θέση για το ζήτημα της εκταφής θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, μετά από αίτημα των οικογενειών τους. 

«Όποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την ( εκ ) ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Όποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την ( εκ ) ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση.

Posted by Evaggelos Venizelos on Friday, September 26, 2025

Νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (26.9) η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα αιτήματα εκταφής θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας τα Τέμπη

«Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα εκταφής θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ανακοινώνει, ότι τα εν λόγω αιτήματα που αποβλέπουν σε εξακρίβωση και πιστοποίηση της ταύτισης ή μη του DNA των σορών, που παραδόθηκαν, προς ταφή, κατά τη διάρκεια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης, με το DNA των ήδη αιτούντων την εκταφή προσώπων, μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY