- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Μητσοτάκης: «Έφυγε το καλύτερο παιδί»
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του βουλευτή της ΝΔ - Συγκινητικός επικήδειος από τον πρωθυπουργό
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 59χρονου γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ - «Έφυγε το καλύτερο παιδί», είπε στον επικήδειο ο πρωθυπουργός
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, ύστερα από ανακοπή καρδιάς.
Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί εκπρόσωποι και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πουν το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα Απόστολο Βεσυρόπουλο.
Μεταξύ αυτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο Έλληνας Επίτροπος Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και μέλη της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφώνησε έναν συγκινητικό επικήδειο, εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα και ολόκληρη την παράταξη. Αναφέρθηκε στο ήθος, την καλοσύνη και την απλότητα του εκλιπόντος, λέγοντας: «Θα τον θυμόμαστε πάνω απ' όλα για το χαμόγελο, την όμορφη θετική ενέργεια που εξέπεμπε. Όταν μάθαμε για τον τραγικό και απροσδόκητο χαμό του, όλοι είπαμε μια κουβέντα: "Έφυγε το καλύτερο παιδί". Έτσι θα τον θυμόμαστε όλοι. Ως έναν καλό άνθρωπο, που νοιαζόταν για τους ανθρώπους, τους συμπολίτες του και για την παράταξη που υπηρέτησε».
«Ψηλέ, θα μας λείψεις», ήταν η φράση με την οποία ολοκλήρωσε τον λόγο του ο πρωθυπουργός, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση.
Η οικογένεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου -η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους- ζήτησε με ανακοίνωσή της, αντί για στεφάνια, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν κοινωνικούς φορείς και φιλανθρωπικά ιδρύματα στη μνήμη του. «Αυτό θα επιθυμούσε και ο αγαπημένος μας Απόστολος, ο οποίος σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη και ζητούσαν βοήθεια», ανέφερε η ανακοίνωση.
Ο θάνατος του Απόστολου Βεσυρόπουλου σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο, με όλα τα κόμματα να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ημαθίας το 2012 και επανεξελέγη σε όλες τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και στη συνέχεια γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης και υπέβαλε το τελευταίο αίτημα πληρωμής
Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα τη Στρατιωτική Κινητικότητα
Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
«Η τεχνολογία και οι υπηρεσίες οφείλουν να είναι προσβάσιμες σε όλους», δήλωσε
«Πρόκειται για ενδιάμεσο στάδιο μέχρι την τελική απόφαση της Δικαιοσύνης», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στα 28.970 ευρώ ανά κάτοικο οι καθαρές χρηματοοικονομικές αποταμιεύσεις
Η αμερικανική διπλωματία ανιχνεύει τις προθέσεις της Αθήνας, ενώ η γεωπολιτική αστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο επηρεάζει τις εξελίξεις.
«Αν το έλεγα εγώ, θα με κατηγορούσατε για σεξιστή», απάντησε o βουλευτής
Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διευρύνει την παρουσία του στο εξωτερικό, με νέες διοργανώσεις και συνεργασίες με μεγάλα διεθνή fora και think tanks
Το σύνολο των παραβάσεων αντιστοιχεί σε ποσοστό μικρότερο του 1% των γιατρών στην Ελλάδα
Στις εργασίες της Πολιτικής Συνέλευσης του ΕΛΚ στην Τουλούζη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με 163 ψήφους εγκρίθηκε η άρση ασυλίας της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και με 159 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Υπογραμμίζουν ότι υπάρχει «το τεκμήριο της αθωότητας»
«Η έρευνα διαμορφώνει το μέλλον», υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης
Σε ομιλία του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal
Μερικά από τα προβλήματα που έχει στην πλάτη της η παρούσα κυβέρνηση, η οποία αλλού τόλμησε και αλλού όχι να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην ελληνική κοινωνία και το κράτος
«Δεν ορίζουμε τον ενεργειακό μας χάρτη με βάση τις όποιες παραισθήσεις έχει ο καθένας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
«Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι λένε παραγωγοί και εκπρόσωποι της αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.