- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι στέλεχος της ΝΔ τον κλείδωσε σε εργοτάξιο στη Χίο
Η ανάρτησή του
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χίου, Σταύρος Μιχαηλίδης, κατήγγειλε ότι στέλεχος της ΝΔ τον κλείδωσε σε εργοτάξιο του Δικαστικού Μεγάρου του νησιού.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, το περιστατικό καταγράφηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14.7). Ο κ. Μιχαηλίδης υποστήριξε ότι πριν πάει στο πολιτικό του γραφείο στη Χίο, και βλέποντας την είσοδο του εργοταξίου ανοιχτή μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο για να δει την πρόοδο των εργασιών. Όπως περιέγραψε όταν πήγε να βγει από τον χώρο, είδε τον δράστη να είναι υπεύθυνος του εργοταξίου και που σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη ανήκει στο χώρο της ΝΔ, να κλειδώνει το λουκέτο, διότι όπως του είπε, δεν επιτρέπεται η είσοδος και πως πρέπει πρώτα να ενημερώσει τον εργολάβο.
«Ο αυταρχισμός της κορυφής αυτής της κυβέρνησης έχει κατέβει μέχρι τον πάτο της ΝΔ», σημείωσε στην ανάρτησή του ο βουλευτής.
Η ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μιχαηλίδη
«Το ζήσαμε και αυτό, σήμερα το πρωί περίπου 08:20 πέρασα να δω την εξέλιξη σε ένα από τα έργα "της γενιάς" μας, το Δικαστικό Μέγαρο στον περιφερειακό. Μπήκα με το μηχανάκι μου από μια ορθάνοιχτη μεταλλική "πόρτα", έκανα την επίσκεψη στο ολόαδειο κτίριο που βλέπετε και φτάνοντας με το μηχανάκι μου στη μεταλλική "πόρτα" από την οποία μπήκα για να φύγω, την βρήκα κλειστή με αλυσίδα και λουκέτο και έναν συμπολίτη μας πολύ γνωστό μου και κομματικό στέλεχος της ΝΔ απέξω να μου ανακοινώνει ότι με κλείδωσε και δεν μου επιτρέπει την έξοδο διότι μπήκα παράνομα στον εργοτάξιο. Τον ρώτησα με ποια ιδιότητα με κλειδώνεις και απάντησε με εντολή του εργολάβου. Του εξήγησα ότι διαπράττει αδίκημα, ήταν ανένδοτος στο να με "απελευθερώσει". Τελικά όταν, όπως τον προειδοποίησα, κάλεσα την αστυνομία ξεκλείδωσε το λουκέτο. Αγαπητοί συμπολίτες ο αυταρχισμός της κορυφής αυτής της κυβέρνησης έχει κατέβει μέχρι τον πάτο της ΝΔ. Η ψευδαίσθηση ότι είναι παντοδύναμοι τους παρασύρει σε τέτοιες απίστευτες ενέργειες. Είναι τραμπούκοι και πλέον επικίνδυνοι. Όσο για το Δικαστικό Μέγαρο που τόσα χρόνια περιμένει ο Νομικός κόσμος της Χίου και οι πολίτες βρίσκεται στην κατάσταση που βλέπετε. Σοβαντίζουν για χρόνια και πασαλείφουν την πρόσοψη γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μας παραμυθιάζουν. Τα ανεχόμαστε; Εγώ αισθάνομαι την ευθύνη της εντολής σας και δε συμβιβάζομαι, συνεχίζω για τον τόπο τη μάχη μου».
Όσα δήλωσε σε τοπικό μέσο:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.