- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Είναι σκευωρία, δεν έχω οικονομικά προβλήματα, λέει ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο γνωστός δημοσιογράφος και πανελίστας υποστηρίζει ότι τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά από ό,τι κατήγγειλε η Ζέττα Μακρή
Αρνείται κάθε εμπλοκή σε οποιαδήποτε υπόθεση εκβιασμού ο γνωστός δημοσιογράφος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της Ζέττας Μακρή. Η πρώην υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος την εκβιάζει ζητώντας της 15.000 ευρώ, ώστε να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος της, με στόχο να την πλήξει ηθικά και πολιτικά.
Ο κατηγορούμενος πάντως, υποστηρίζει πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που μέχρι προσφάτως εργαζόταν ως συνεργάτης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής ενώ είναι ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας και ραδιοφωνικού σταθμού στον Βόλο, υποστηρίζει πως πρόκειται για σκευωρία.
«Να γιατί μου έδωσε τα χρήματα η Ζέττα Μακρή» - Όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά που του παρέδωσε η πολιτικός, την οποία γνωρίζει αρκετά χρόνια, αποτελούσαν μέρος πληρωμής για την προβολή των θέσεων της και των πολιτικών της δράσεων. Επιπλέον, υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε θέμα εκβιασμού, μιας και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ούτε έχει εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους σκάνδαλα.
Η σύλληψή του με προσημειώμενα χαρτονομίσματα
Η συνάντηση των δύο καθορίστηκε σε κεντρική καφετέρια του Βόλου. Εκεί όμως, ανάμεσα στους πελάτες, βρίσκονταν και αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι μόλις είδαν τον δημοσιογράφο να παραλαμβάνει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του πέρασαν χειροπέδες.
Ο δημοσιογράφος, του οποίου πρόσφατα η σύζυγος έφερε στον κόσμο το παιδί τους, τα έχασε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, ανέφεραν αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Ο ίδιος μέχρι και αυτή τη στιγμή, αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει πως αδίκως κατηγορείται και πως πρόκειται για πολιτική σκευωρία με στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του. Θα παραμείνει και σήμερα στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αύριο, Δευτέρα, το πρωί θα μεταχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του, έχει σχηματισθεί δικογραφία για εκβίαση. Οι αστυνομικοί πάντως, συνεχίζουν να ερευνούν το παρελθόν του δημοσιογράφου καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά εκβιασμού πολιτικών προσώπων ή επιχειρηματιών.
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο τρόπος δράσης, οι κουβέντες του αλλά και γενικότερα ο τρόπος που προσέγγισε τη Ζέττα Μακρή για να την εκβιάσει, δείχνουν - σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς - εμπειρία. Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι ανάλογο να έχει συμβεί κατά το παρελθόν.