- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η ΑΑΔΕ ενισχύεται με 385 νέους εφοριακούς και τελωνειακούς υπαλλήλους
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προσλαμβάνει νέο προσωπικό
Η ΑΑΔΕ ενισχύεται με 385 νέους εφοριακούς και τελωνειακούς υπαλλήλους
Στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εντάσσονται 188 νέοι υπάλληλοι, από τους συνολικά 385 επιτυχόντες του πρόσφατου διαγωνισμού, εκ των οποίων 237 θα στελεχώσουν φορολογικές και 148 τελωνειακές υπηρεσίες.
Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, ο οποίος συνεχάρη τους νεοδιορισθέντες και τους κάλεσε να συμβάλουν ενεργά στον θεσμικό και ψηφιακό μετασχηματισμό της Αρχής.
«Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφετηρία για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας με ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου. Καλείστε να αναλάβετε ρόλο ουσιαστικό στη διαμόρφωση της ΑΑΔΕ της επόμενης γενιάς, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τη νέα οπτική που φέρνετε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσιλής, επισημαίνοντας παράλληλα τις συνεχιζόμενες επενδύσεις στις υποδομές και στο εργασιακό περιβάλλον των υπηρεσιών.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι Προϊστάμενοι των Γενικών και Αυτοτελών Διευθύνσεων παρουσίασαν το έργο και τη λειτουργία των υπηρεσιών τους, καθώς και βασικά ζητήματα που άπτονται της δομής της ΑΑΔΕ, του ειδικού μισθολογίου, της διαδικασίας αξιολόγησης, της παρεχόμενης εκπαίδευσης και των προοπτικών εξέλιξης εντός του Οργανισμού.
Η διαδικασία ορκωμοσίας αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες για τους υπόλοιπους 197 νέους υπαλλήλους. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσει το εννεάμηνο πρόγραμμα εισαγωγικής εκπαίδευσης στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.