- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βουλή για Τριαντόπουλο: Επίθεση Νίκου Ανδρουλάκη στη ΝΔ
«Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο παρακράτος και τη συγκάλυψη της ΝΔ»
Βουλή: Πόρισμα της Προανακριτικής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο - Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο παρακράτος και τη συγκάλυψη της ΝΔ»
Οξεία ήταν η επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη κατά της κυβέρνησης στην ομιλία του στη Βουλή για το πόρισμα της Προανακριτικής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Χρήστου Τριαντόπουλου μετά την τραγωδία των Τεμπών.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο παρακράτος και τη συγκάλυψη της ΝΔ».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε την κυβέρνηση πως τη βολεύει το δίλημμα «συστημισμός -αντισυστημισμός», ενώ πρόσθεσε πως «γίνεται καταστρατήγηση του Συντάγματος» επειδή δεν θέλει να κληθεί το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει εξηγήσεις για τους χειρισμούς στο δυστύχημα των Τεμπών.
«Είστε επικίνδυνοι κι άχρηστοι. Δεν επιθυμείτε καμία έρευνα γιατί μπορεί να προκύψουν στη πορεία των ερευνών κι άλλες κατηγορίες», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ αντέκρουσε τις κατηγορίες της κυβέρνησης περί συνωμοσιολογίας του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι τόσο οι δύο προτάσεις δυσπιστίας που κατέθεσε, πέρσι και φέτος, όσο και οι δύο προτάσεις για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τη σύμβαση 717 που απερρίφθη και την τωρινή για τις ευθύνες του κ. Τριαντόπουλου, ήταν απολύτως θεσμικές ενέργειες και βασίστηκαν σε πορίσματα της Δικαιοσύνης.
Με αφορμή τα κόμματα που αποχώρησαν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε για καλοστημένη παγίδα από το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο σε νέα αιτήματα για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής με πορίσματα για πολιτικές ευθύνες, θα ισχυρίζεται πως αφού δεν ψηφίστηκε η παραπομπή, δεν υπάρχει λόγος έρευνας.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έκανε λόγο για επιλεκτική πατριωτική ευαισθησία καθώς στη δίκη για τις υποκλοπές που ξεκίνησε δεν παρέστη κανείς εξ όσων παρακολουθούνταν στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου», ανέφερε ο υπουργός
Όλες οι δράσεις για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου
Κοινό μήνυμα στήριξης στη διεύρυνση της ΕΕ, έμφαση στην ενέργεια, τις επενδύσεις και τη γεωπολιτική σταθερότητα μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου
«Έχει σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι η πρώτη δύναμη στην Κεντροαριστερά»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλάει για την πολιτική και πέρα από την πολιτική
Τι ισχύει για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα
Έως 45 εκατ. ευρώ ημερησίως το κόστος
Δείτε τον πίνακα με το νέο μισθολόγιο
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Κοινωνικός διχασμός για αγρότες και ΟΠΕΚΕΠΕ, πρόσωπα της χρονιάς Μητσοτάκης και Πιερρακάκης
Αύξηση 5% στην καταναλωτική δαπάνη - Βελτίωση στο εξωτερικό ισοζύγιο
«Οι τραμπουκικές σεξιστικές επιθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έχουν τέλος» σημειώνει η βουλεύτρια
Μεγάλη μείωση 61% στο κενό ΦΠΑ - «Η μάχη έχει έντονο χρώμα κοινωνικής δικαιοσύνης»
Τι λέει για τα αιτήματα των αγροτών
Ο υπουργός τους κάλεσε να συμβάλουν ενεργά στον σχεδιασμό για μια πιο συνεκτική και ασφαλή Δυτική Αττική
Οι τιμές από το ράφι στο χωράφι
Ο υπουργός Υγείας σχολίασε και την παρουσία της στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορίες και λέξεις που ορίζουν μέχρι σήμερα την επικαιρότητα
Αιτήματα που διαμορφώνονται έτσι ώστε να μην ικανοποιηθούν
«Δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα ραδιοϊσότοπα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι θεραπείες», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.